OVAKO govore ŠAMPIONI: Delfini, srećno!

video 8

Andrija Prlainović, Dušan Mandić, Milan Aleksić i Sava Ranđelović uoči EP u Barseloni kažu: "Biće teško, nikad...

 • Slimtrax 

  Svaka čast Mondo što sa ovako velikim poštovanjem pišete o ovim istinskim šampionima i legendama, a pre svega ljudinama. Ostali mediji bi trebalo da se ugledaju na vas.

  Odgovori
 • Vucica 

  Carevi, vecni!

  Odgovori
 • M. 

  ,....i na nezagrejanom bazenu....i dupli treninzi kad se zbog snega ni u školu nije išlo!!! Sramota što nema sponzora !...Sramota što nema ni navijača na utakmicama...a svi podrazumevaju njihove uspehe ! U Americi svaki klub u koledžu ima bolje uslove za treninge od naših klubova !!! Odoše masovno u Ameriku....iz dve generacije..za deset momaka ja znam da su sa stipendijom na školovanju....uz treniranje vaterpola...

  Odgovori
 • XLR8R 

  Dovoljno je da čovek pročita njihove izjave i vidi o kakvim se ljudima radi. Za razliku od "onih" kojima je jedina literatura u životu žurnal, pa su i usvojili taj rečnik. Momci, nek je sa srećom, uz Vas smo.

  Odgovori
 • Gogaz 

  Imaju cilj, to me raduje, a ne kao naši političari 90- tih...

  Odgovori
 • OOooOo 

  Gde su komentari, snimanje reklama za Jelen pivo i ostala čuda kao fudbaleri, albumi sa slicicama, igraci od 100 miliona? Ovi momci su stene, nilad nije niko rrko neću da ogram, umoran sam, tralala, trener, grb , himna ne odgovaraju.. Nemaju za struju i grejanje na bazeni al im ne smeta da 30godina vladaju Evropom i Svetom! Kotiraju se vrhunski i u svetu, jedino mi najvise volimo smekere sa dva razreda osnpvne skole sto pikaju fudbal...

  Odgovori
 • Delfin 

  Bravo za komentar! Pa sam mentalni sklop navijača u fudbalu, dovoljno govori o tom "sportu"! I tolike pare se vrte za taj mafijaški fudbal, da je šteta i tužno što se kod nas deo tih sredstava ne usmeri na ove divne, kvalitetne, prave sportiste! Nije fudbal jedini sport na svetu, ne znam čemu toliko preterivanje i ludilo oko njega!

 • Nikola 

  to što porediš fudbal i vaterpolo dovoljno govori kakve smo neznalice po pitanju sporta, a očekujemo ne znam šta. Da li si svestan da je fudbal planetarno popularan i da je FIFA organizacija koja je bogatija od mnogih država? Mogu da nabrojim 50 razloga zašto je sam plasman na SP uspeh veći od bilo koje medalje u vaterpolu, ali bojim se da ne bi vredelo. Pri tom ne želim uopšte da opravdam kriminalce iz FSS, ali to su činjenice. Vaterpolo je sport koji ozbiljno tretira 4-5 zemalja, ako se uopšte i to može nazvati ozbiljnim, jer klub u trećem engleskom rangu ima veći budžet nego prvak Evrope u vaterpolu. Da li je uopšte normalno da se šutiranje bilo koje lopte plaća više nego lekarski poziv je svakako tema za razmišljanje, ali poenta je da je smešno porediti neke sportove. Drugo, zašto misliš da bilo koji profi sportista ima neko ozbiljnije obrazovanje od fudbalera? Svi su oni školu napustili rano, samo su neki sportisti manje plaćeni od drugih, pa se skromnije ponašaju. Daj bilo kojem vaterpolisti Nejmarovu platu i dobio bi isto ponašanje.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti