Crna Gora: Lekari demantuju optužbe iz Srbije

6

Državljanin Srbije Radenko Stevanović je prilikom boravka u Crnoj Gori 2017. godine zadobio teže telesne povrede. On...

 • Dobronamerni 

  Za srpski RFZO: KAD IMATE MEĐUNARODNI SPORAZUMOM SA CG zašto ne refundirate troškove veštačkog kuka ugrađenog u CG, a kupljenog u Srbiji jer ga CGorci nisu imali? Štedite na našim ljudima je li?

  Odgovori
 • Srb 

  Odkada je kapitalizam usao u zdravstvo,pacijent se iskljucivo tretira,kao izvor zarade.Ako na vama zaradjuju-lecice vas.Ako ne zaradjuju,izbace vas iz bolnice kao "kufer!"Ta totalna nehumanost zahvata i Balkan.A sve u stilu profit iznad ljudi.A tek pacijenti su "nuzno zlo"sa rokom trajanja.Stariji lekari jos i imaju neko sazaljenje prema bolesnima.Ali mladji su cist uzas(cast izuzecima).Toliko su puni sebe i bezosecajni,da to biva cista bezdusnost.PA SE PITAM STO SU LEKARI,A NE VETERINARI?MADA GREH JE BEZDUSNOST I PREMA ZIVOTINJAMA.PACIJENTI BUKVALNO SA STRAHOM IDU KOD LEKARA,ZBOG NJIHOVE BAHATOSTI I GRUBOSTI!IMAJU LONCARA MINISTRA,PA NIJE CUDO STO NAM JE ZDRAVSTVO"RAK"RANA!A O MILOVOM ZDRAVSTU DA NE GOVORIM!BOZE,DAJ MI ZDRAVLJA,A DRUGO STA IMAM!AMIN.

  Odgovori
 • Wo Ubivač 

  Da da , cast izuzecima ali lekari danas pogotovu u banani zemljama su zastranili totalno korpucija totalno nepostovanje pacienata ko da polažu Mengele_ovu zakletvu a ne Hipokratovu....

  Odgovori
 • Fric 

  Ma sta me interesuje tamo ovi nasi lekari u nekim ustanovama su mnogo gori i bez obzirniji.

  Odgovori
 • Garrosh 

  Kod nas su mnogo bolji...fuj ...

  Odgovori
 • Bar 

  ne generalizuj! Naravno da ima arogantnih ali su svakako dobri za svakog pacijenta. Ne bih da proveris. Ja jesam

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti