HAOS u kancelariji javnog beležnika na Zvezdari

8

U kancelariji javnog beležnika Zorana Rafailovića na Zvezdari sukobili su se advokat Dragoslav Ljubičanović i...

 • Marchigiani 

  Ukinuti notare i CAO. Mogu se overavati dokumenta po opstinama ponovo , kao nekad .....

  Odgovori
 • Ovo je Srbija 

  Lično imama STRAŠNO loše iskustvo sa radom javnog beležnika u Beogradu.Život su mi zagorčali i upropastili svojim neznanjem i nestručnošću.Pomoći ni pravde nema u ovoj i ovakvoj državi.Nemaš kome ni da se žališ.Vrana vrani oči ne vadi

  Odgovori
 • TriK 

  Da nisam bio kod istih nedavno, rekao bih da je advokat kriv...ovako mi je krivo sto ih nije izlupao. Samo vidite komentare na Google za njih. Olos.

  Odgovori
 • japaja 

  Javni beležnik garantuje svom svojom imovinom za dokumente koje je sastavio. Od kada su beležnici preuzeli ugovore za stanove naglo je opao % višestruko prodatih stanova. Nikog ne branim to su činjenice. Pritome advokati glume ludilo. Neće gospoda fiskalne kase šatro da se nevidi šta rade za klijenta. Kao da je problem navesti advikatske usluge i niko nema pojma koje su sem advokata i klijenta.

  Odgovori
 • Zoro od Srbiju ( Pravi) 

  : Advokatska mafija i Notarski klan se sukobili !

 • Neo 

  Svaka ti je na mestu..

 • Aleksandar 

  Upoznati smo sa radom advokatske komore. Ovo je samo nastavak degradiranja advokature od nje same. Kad nema prava tu je sila!

  Odgovori
 • Milos 

  Pretpostavljam da je advokat kriv, jer od kad su beleznici poceli sa radom, advokati ih mrze iz dna duse, vec su strajkovali protiv njih itd. Konkretno za tog Rafailovica se pisalo da zaradjuje izmedju 10 i 15 hiljada evra mesecno, a dobro je poznato da u beleznickim kancelarijama sav posao rade zamenici ili pomocnici i pripravnici, a da beleznici samo kupe kajmak. Tako da nije ni cudno sto ih advokati mrze kad uz vrlo malo rada uzimaju 10-15k evra(govorim o ovim najjacim beleznicima u najjacim BG opstinama)...

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti