Koga više pogađaju svađe (ANKETA)

10

Svađe u vezi i braku su neizbežne, i sve dok ne izmaknu kontroli, ne bi trebalo da se uzbudjujete previše. A šta...

 • Programiranje 

  Dok ja shvatim da je pms,vec dva dana u svadji. Kada znam unapred ,nabacim osmeh i sacekam da mi se vrati zena pre pms-a. Skraceno,imam dve u jednoj zeni.

  Odgovori
 • Tamara 

  Nakon čitanja ovih zastrašujućih komentara, sve što mogu da kažem jeste da je ovde mizoginija toliko snažna da nije ni najmanje iznenađujuće što je od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 20 žena. Cenjeni muškarci, možda bi trebalo nekad da ne gledate žene u startu s visine i s predrasudama, pa vas možda neće "iscrpeti". Fuj.

  Odgovori
 • Dusan 

  Muskarce vise pogadja. Zenama je svadja urodjena. One prosto traze kavgu i time se hrane.

  Odgovori
 • Razočarana 

  Ma žene su, po vama, najveća "strahota" ovog sveta! Sraman komentar! Mi dajemo lepotu, emotivnost, plemenitost, humanost, požrtvovanost, decu ovom svetu! I još mnogo toga. Ako vam ne valjamo, mi možemo i same. Ionako većina nas tako već živi i radi. A mislite da ste vi savršeni i divni?! Daaaaleeeko od toga!

 • Srna 

  Pojma ti nemaš o ženama. Mi smo tako osećajna i požrtvovana bića, koja traže samo malo pažnje, poštovanja i ljubavi. A ne da u nama vidite samo kućne pomoćnice, koje ne smeju reč da progovore, već samo da ćute i brinu o kući i deci. Mi možemo i želimo i da razgovaramo normalno sa vama. Ne kažem, ima izuzetaka, svakakvih žena, kao i svakakvih muškaraca. Ali, verujte, malo više ljubavi i poštovanja prema ženama, malo pomoći u svakodnevnom životu, učiniće mnogo za vezu muškarca i žene. P. S. Ne slažem se sa anketom. Oba pola pate posle raskida. Kako i koliko, zavisi od strukture ličnosti i jednih i drugih.

 • Kolikk god da si dobar svojoj zeni nikad neces biti dobar.

  Odgovori
 • Koliko god da si dobra svom muškarcu, nikad nećeš biti dovoljno dobra!

 • Firga 

  Mene.

  Odgovori
 • svinja 

  Meni je mnogo tesko npr. da ulazim u ozbiljnu vezu zbog proslih iskustava sa zenama jer toliko znaju da iscrpe coveka kao nista na svetu. Znaju da se uhvate za neku stvar koja je apsolutno nebitna i ne pustaju dok im ne "predas pobedu", a i kada "pobede" ni onda im nisu sve ovce na broju. Trudim se da iskuliram koliko mogu, ali nije ni to nacin jer da bi veza bila normalna mora se o svemu razgovarati, ali je nekada stvarno pretesko, ne znam ni sam vise, aaaaaaaaa

  Odgovori
 • Delfin 

  Bože, ala ste vi imali loša iskustva sa ženama. Ili pogrešan izbor. Evo, ja sam žena, ali imam džangrizavog muža. Kako se to uvek spoje pograšne duše....?

Dodaj komentar Svi komentari 10

Povezano

Sve vesti