Makedoncima paket referendum: NATO i novo ime

8

Makedonski premijer i lider SDSM objavio je sinoć da bi pitanje na referendumumoglo da glasi "Da li ste za članstvo...

 • Hiop 

  Cim udju u Nato odmah ce biti mirni i inostrani faktor nece moci vrsiti manipulaciju i destabilizaciju Makedonije....

  Odgovori
 • mali mrav 

  Kakvo pitanje,mada bi i nama moglo da bude slicno za Kosovo tipa.. "danas je 20 stepeni,marko ima lepu devojku" znaci da nema veze sa vezom jedno sa drugim :P Tragi-komedija :P

  Odgovori
 • Mika 

  To nije referndum ! Tu postoje tri odvojena pitanja: EU, NATO i sporazum sa Grckom. Prakticno je za svako pitanje potreban poseban referendum.

  Odgovori
 • Ljubitelj fudbala 

  Pošto su Cokalije, neka se zovu Cokalonija 😂,to neće smetati nikome!!! Oni jadni više ni sami ne znaju ko su ,šta su i kako se zovu....

  Odgovori
 • Analogna Trikotaza 

  "Ljubitelj fudbala"....to je samo tvoje (nebitno) misljenje...Tacno znamo ko smo i sta smom,samo nismo od komsija na sve 4 strane mogli podici glavu,pre svega radi mestopolozaja Makedonije,a posle i radi asimilacije,ali vidis -nije nijedan "komsija" uspeo,cak smo i porazili Grke u sporu,samo neces da vidis....Mi smo sigurno jedan stari drevni narod,dali smo najstariji-ne znam,i nije bitno,a,ti se raspitaj malo sta je "Cokalija" ,kad vec ne znas...Tvoj deda te je ocigledno lose ucio,od sada ces slusati pravu istinu o nama Makedoncima,kao sto rekoh spor je otisao u istoriju,i sada ces imati prilike da cujes ko smo i sta smo,i ko je umesto nas digao Lovorike,ali stpljenja molim...hvala i prijatan dan.

 • japaja 

  Što ne razdvoji pitanja o EU i NATO? Zato šo bi eu prošlo a NATO ne. Ovako može da manipuliše osiromašenim i sluđenim narodom.

  Odgovori
 • Ложач 

  бар, шиптари и демократија, ниђе везе... код њих и у милогорији важе само племенски закони...

 • Bar 

  ako budu postavljena pitanja pod jefan, dva i tri, pa zaokruziti sta hoce, onda je druga prica ali ako je jedno pitanje za sve, onda nije demokratsko izjasnjavanje.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti