Dokazano: Deci je dobro i uz dve mame!

17

Nauka je dokazala da odrastanje uz roditelje koji su istog pola ne utiče loše na decu! Šta vi mislite o tome?

 • Zzzhhh 

  Malo je glupo da stavljaju u ovaj kontekst, jer je deci dobro pored bilo koga ko im pruza iskrenu ljubav i paznju..

  Odgovori
 • Ah 

  Mislim da je bolest to. Danas imamo toliko primera da decu koja imaju roditelje koji su stariji po 10-ak godina od roditelja druge decu uglavnom ismejavaju kako im "babe i dede"dolaze na roditeljski i po njih iz škole. Svako će vam reći ko ima taj slučaj da ga je malo sramota zbog toga. Možete misliti kako će na njih uticati da im dva muskarca ili dve žene dodju u svojstvu roditelja na sastanka gde druga deca imaju 1 mušku i 1 žensku osobu za roditelje?!? Ne želimo niti brakove niti deca da im se daju. Ja bih njima samo 2-3 krave dao,i pitanje da li bi i toliko!

  Odgovori
 • Kocka kocka kockica 

  I uz dvojicu tata, dokazano, hehe.

  Odgovori
 • OOooOo 

  Ma po priči je i Moglija odgajio vuk medved i ekipa iz dzungle...

  Odgovori
 • Knin sestro Knin 

  Nacicemo i mi kolko god treba naucnika koji ce reci da je to bolestina..

  Odgovori
 • Ne postoje deca od istopolnih roditelja!

  Odgovori
 • Srbija 

  Evo kad svi to tako lepo podrzavaju i kad su ti "naucnici" to i dokazali zasto onda ne legalizuju brak muskarca sa dve zene pa ce svako dete imati dve mame a plus i tatu. Zna se ko i kako treba da odgaja decu a oni koji ih ne mogu dobiti sa svojim partnerom jer zamisli cuda nemaju potrebnu "aparaturu" ne trebaju ni da ih imaju.

  Odgovori
 • Jalijas 

  Mozda je u ovom slucaju tako.mozda je to izuzetak. Americko,,tradicionalno,, iskistvo je primer koliko ima razvoda,nasilja u porodoci,maloletnih zavisnika,prestupnika bilo koje vrste. Sloboda koju navodno imaju je toliko zloupotrbljena da postaju voljno ili ne robovi svih onih losih stvari koje ne donose nista dobro. Americko drustvo sve prihvata i cak drugima namecu svoj obrazac razmisljanja. Pretpostavimo da se takva studija uradi u Rusiji,Kini ili Iranu,sta mislite?

  Odgovori
 • Jalijas 

  dakle,DzoMa po tebi su Rusija,Kina,Iran zatucani,samo zato sto neprihvataju zapadnjacke vrednosti i ljubomorno cuvaju svoju tradiciju i kulturu?!!

 • DžoMa 

  U Rusiji, Kini i Iranu nisu dozvoljeni istopolni brakovi niti da takvi parovi usvajaju decu. Kako si onda zamislio da se u tako zatucanim državama sprovede studija o ovome? 😒

 • aaa 

  Ne moze nikako biti dobro. Dete koje bude imalo 2 oca ili 2 majke ima da prodje kroz strasnu psihicku torturu tokom skolovanja i postoji mogucnost da zauvek ima neke posledice. Deca su grozna u skoli i skola nista ne preuzima kada se maltretira neko dete i tako bi bilo i u ovom slucaju. Ovde treba jedino misliti o detetu a ne o tome sto bi dve osobe istog pola zelele da imaju dete

  Odgovori
 • Aaaaa 

  Moje dete odrasta bez majke i dobro mu je pošto ima svu ljubav ovoga sveta !! Sad kako će reagovati kad malo poraste videćemo !! Za sada sve protiče u najboljem redu !! Mada je uloga samohranog roditelja ( u mom slučaju oca ) veoma zahtevna i traži velika odricanja da bi dete izveo na pravi put !! Kako je sa dve majke ne znam 😀😀 ; bitno je da je dete voljeno i da se uči pravim vrednostima i samo će vremenom shvatiti neke stvari i izaći na pravi put !!

  Odgovori
 • Ah 

  Druže,baš bi te video kako bi ga vaspitavao da nađeš sutra njemu jos 1 tatu i da zajedno idete svuda... Niko ne sudi o tome kad neko dete ima ili samo ili samo majku,ali bi se osudilo ako bi imao roditelje istog pola.

 • Eeee 

  Sutra ce biti dvoica tata.

  Odgovori
 • Pacer 

  To su plasirane priče kako je tobože dobro imati roditelje istog pola. Ne dajte da vas zaluđuju da je to normalno i da niste "civilizovani" ako ne podržavate takve stavove.

  Odgovori
 • Pera85 

  Nemoj spinovati, jer to nije lepo kad se govori o ozbiljnim temama. Niko nije rekao da je dobro imati istopolne roditelje, nego da niije bitno kakve roditelje imas dokle god te odgajaju kako treba. A bes koji nosis u sebi kanalisi na nesto zdravo. Neki sport mozda, umetnost (muzika bi bila najbolja opcija) ili ce ti mozda prijati da planinaris. Idi do nekog udruzenja, prave izlete svaki vikend. Nije skupo. Upoznaces mnogo dobrih ljudi.

 • naravno 

  Bitna je ljubav ❤️

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 17

Povezano

Sve vesti