Roditelji deci plaćaju časove igranja igara

photo 7

Jedan čas učenja deteta da igra popularnu igru staje najmanje 20 dolara.

 • dokle vise 

  Ne znam kako da odvojim decu od Fortnite. Nisu normalni igraju po 6 7 sati dnevo. Sta je to breeee

  Odgovori
 • Stefan 

  I ja sam na pocetku igrao po 10 sati, posle 7 i sad nakon 3 sezone ako nedeljno odigram 5-6 sati plafon. Inace imam 22 god i student sam, treba im nesto da skrenu misli sa svega. Ali to je previse sto vi njima dopustate, ako ocete vise da budete sa decom provodite vreme sa njima, pricajte, a ako mislite da ce dete biti mirnije i nece biti problemeticnije time sto im ugadjate bas suprotno od toga.

 • Realno 

  gasi net i komp,lopta u ruke i napolje!!!

 • Malicious 

  Video igre bi trebale biti zabava. Međutim, dosta ljudi, što mlađih što starijih, počelo je da monetizuje igranje igara kroz strimovanje istih, jer mase iz nekog razloga vole da gledaju druge kako igraju igrice. Stoga, časovi da postaneš bolji u nečemu od čega zarađuješ apsolutno imaju smisla. Sa druge strane, porazno je što su roditelji voljni da deci plaćaju časove, što mi govori da ista ta deca kojima je omogućen internet, ne znaju da potraže to znanje na istom koje je gotovo sigurno dostupno za džabe. Decu treba ohrabriti da istražuju, uče i postavljaju pitanja. Nema budućnosti u tome učiti ih da ne moraju ni u čemu da se pomuče, čak ni igrajući igricu.

  Odgovori
 • Mića 

  Ne vidim šta je problem, ako nekome treba određena usluga i spreman je da plati drugome da mu pruži tu uslugu, šta je problem? Ako su i mušterija u učitelj zadovoljni šta vama to smeta, šta se tu išćuđavate ko neke babe.

  Odgovori
 • Кратко 

  Ne moze da se nauci da igras igricu,za to se radjas...Samo bacanje para bahatih zapadnih roditelja.Bolje da ix bace na neki sport...

  Odgovori
 • khm... 

  ne slazem se da se za to radjas...igre koje sam ja igrao su vezbanje i nista drugo...razvijanje neke logike i ubijanje dosade kad napolju pada kisa...ali ovo danas mislim da ima neku F dijagnozu...odlicne su te igrice, super osmisljene, ali nije vise ubijanje dosade, nego zavisnost...mi smo Boga molili da ne padne kisa, a ovi danas ni ne znaju kakvo je vreme...

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti