Nemojte ovo NIKADA da pitate novopečene mame!

6

Neka pitanja se jednostavno ne postavljaju!

 • Ana 

  A "omiljeno" pitanje porodilja - kad cete drugo? Nakon carskog, izlaska iz porodilista, u nedostatku sna i hormonskog disbalansa, grrrrrrr... Neki ljudi su stvarno operisani od osecaja.

  Odgovori
 • 1968 

  Au bre,ovu ne smes nista da pitas...Meni je bilo super,dete od dve godine i novorodjeni blizanci.. Stalno akcija,sad su hvala Bogu veliki,a dame kojima je zao skitanja,bancenja itd,neka se zapitaju da li su uopste spremne za roditeljstvo

  Odgovori
 • Ona zna sta je privatnost? Pa zivi od toga, kao bubreg u loju, sto ceo svoj zivot deli sa milionima ljudi

  Odgovori
 • JK 

  Slažem se potpuno! Imati dete je najlepša stvar koju sam doživela, ali da je lako, nije! Umor i neispavanost se podrazumevaju, odricanje od gotovo svega što je činilo život pre deteta, nema izlazaka, sedeljki, druženja, kafenisanja...i to, bar meni, iako svoje dete volim najviše na svetu, ponekad teško pada i zaista je deprimirajuće kad ti, na sve to još i prijatelji prebace, tipa:"jao, pa nigde te nema, ne vidjamo se..."

  Odgovori
 • Vu 

  imas minus od mene jer nije neophodno da ceo svet stane jer je zena dobila dete, mnogo toga se menja, posebno u prvo vreme ali ne treba svega u zivotu da se odreknes kad imas dete. sve zavisi od osobe...

 • Radovan 

  moras naci vremena i za sebe..ne staje svet zato sto se bebac rodio..kada je mali, naravno da treba biti uz njega/nju i ko to ne razume, ne moze ni biti prijatelj. Kad poraste malo, imas muza uz sebe, pa neka ga/je pricuva. Imas i ti svoj zivot..

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti