NOVA NEMOGUĆA MISIJA (FILMSKA RECENZIJA)

7

Šta kvari jedan od najboljih akcionih filmova ove godine, otkriva vam Miško Bilbija u svojoj kolumni!

 • Definitivno najbolji blokbaster 2018. 

  Nemoguća misija je jedna od onih franšiza koja radi po specifičnoj, pomalo klišeiziranoj formuli, ali je upravo ona i drži u top formi. Sva šest filma su odlična na svoj način. Priča je uvek u neku ruku ista, ali izvođenje i stilizacija variraju od filma do filma. Glavni zajednički element je Tom Kruz i, bez obzira što je vidno ostario, mislim da ima dovoljno snage za još jedan film. U svakom slučaju mnogo bolje od superherojske i SJW bljutavosti koja hara Holivudom.

  Odgovori
 • Stara Slovenka 

  Film je odlican. Zabavan i uzbudljiv, sa sasvim dovoljno drame. Lepa prica, odlicni efekti. Ne razumem zasto autoru smeta "nedostatak humora". Meni zapravo i smeta insistiranje na ispraznom humoru koje vidimo u poslednje vreme u svakom americkom filmu. Medjutim, ne slazem se da u ovom filmu nema humora. Ima, taman koliko treba. I ne slazem se da ide i instant zaborav. Ajd da ne davim vise... xD

  Odgovori
 • IMF 

  Ovaj film je objasnio svim Marvelovim osim mozea Infinity war koji je blizu Ali be dovoljno

  Odgovori
 • Megalodon 

  Koliko se sećam, u Southpaw-u mu nije toliko smetala predvidivost. Mada je Southpaw potpuno šablonski pravljen i veoma dosadan film, za razliku od NM6.

  Odgovori
 • Jerome Jerry Drake Junior 

  Nisam gledao film, ali iz trejlera sto sam gledao zakljucio sam da ce biti sasvim solidan dobar film za gledanje i, iz ove recenzije, vidi se da nisam pogresio. Nekad mi je dovoljno da pogledam trejlere pa da zakljucim koliko je dobar ili los film! Ok film, solidan! 👍👌😀🙆🙋🙌😄

  Odgovori
 • Budalanakv2 

  Bilo je dobrih akcija, ali film predugo traje i predvidljiv je. Tom Kruzu je vreme da se penzionise iz ovakvih filmova, recimo u nekim psiholoskim trilerima bih ga volela videti. Mislim da bi mu dobro stajala uloga Hanibana Lektora, ima taj psiho potencijal Kruz. 😀 U ovom filmu je toliko ocito koliko covek voli sebe, ceo film je o njemu. Ostali glumci izgledaju bezveze i bespotrebno.

  Odgovori
 • Pitagora 

  Sta rece...

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti