ANTMAN I OSA I OUŠNOVIH OSAM (RECENZIJA)

11

"Požurite u bioskope pre nego što osa odleti s repertoara"

 • Entmen 2 ponajlosiji film do sada.Bas bezveze.

  Odgovori
 • Nikola 

  Odlicni filmovi gledao na https://klikfilm.org i na https://onlinefilmovisaprevodom.tv oba filma su vrh i odlicni snimci

  Odgovori
 • No Name 

  Gledajte ant man 2,ousnove preskocite

  Odgovori
 • BT 

  Slazem se...

 • Nole 

  Ant-Man teska glupost nastavak marvelovih gluposti. Naravno da ce misko da mu da 48* a koja vam je ovo fora da stavite za Ocean's 8 prvo Ne pa Da?

  Odgovori
 • nole 

  Jerome ako ti se svidja ant-man onda stvarno treba da preispitas ukus.

 • Jerome Jerry Drake Junior 

  Tvoj komentar - TESKA GLUPOST!!!

 • Max 

  Misko, Misko...legla novcana naknada od Diznija za tvoje ocene? Za razliku od prvog Mrava, film je, u nedostatku bolje reci - "prebrz" (cini se, zbog lose montaze), a dosadan i nepovezan. Zbog brze muckalice je prica nejasna, likovi bukvalno nikakvi...sve se svelo na akcione scene. Ako je to sve sto treba da dobijemo od filmova o superjunacima (po tebi) onda prekini da pljujes ostale "proizvodjace", jer i oni to znaju. Prvi mrav nije samo akcija, i zato je dobar. Koliko vidim ne pominjes los CGI (antman u vodi...) i idiotski product placement - Hyundai znak preko celog ekrana (dete od 7-8 godina je viknulo "tata, vidi kao nasa kola"). Sta radi lik kojeg igra Lawrence Fishburn u tom filmu? Motivacija? Idiotsko ponasanje? Film je bas prazan.

  Odgovori
 • Ostavi Komentar 

  Problem sa Ocean's 8 je to što je on pre svega ideološki "statement" što bi rekli Ameri. Već dugo vremena taj ženski , feministički kako god lobi predvođen holivudskim glumicama aktivistkinjama kojima je malo što su i plaćenije od muškaraca vrše pritisak na filmadžije da pošto poto povećaju broj žena među glavnim glumcima usput neprekidno kmečući o seksizmu , jednakosti i patrijarhatu. U zadnjih par godina to je postao već zabrinjavajući trend. Ne izmišljaju se nove već se stare, uspešne i etablirane franšize poput Rasterivača duhova ili Oušns 11 preuzimaju i njihova prethodno muška postava zamenjuje ženskom sve u ime jednakosti i "girl power" tripova. Ne pomaže tu ni žena reditelj i da sve muškarce zamene na filmskom setu što Miško krajnje naivno i glupavo veruje, svrha je biti progresivan i prepoznat kao neko ko se zalaže za prava žena i itd. Radnja filma je sporedna stvar a za neuspeh se uvek mogu okriviti muškarci...

  Odgovori
 • Stoudemire 

  Ocean's Eight - jako,jako suplja prica. Toliko je smesan da je zalosno ovo nazvati filmom. Umres od dosade posle 15 minuta, forice nisu smesne ni deci od 5 god. Ne znam kako sam izdrzao do kraja, cisto da me opusti pred ispit.

  Odgovori
 • Pingvin sa Madagaskara 

  Takođe...

Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti