BRUKA! Ministri se vređali, psovali...

7

Konferencija u Austriji prekinuta je zbog tog incidenta.

 • KiM 

  Ja se apsolutno slazem sa italijanskim ministrom.U evropi a i kod nas se popularizuje gej pokulacija,znaci smrt a ne radjanje,pa eto uvoze se migranti Afrike,kao nekada robovi.To jesu jer zive u evropskim getima i rade bedno placene poslove.Kladim se da u kvartu gde zivi ministar Luksenburga,nema migranata da stanuju tu.Ali su mu ok,za rad!To je simulirana borba za prava migranata.Niko njih ne voli,vec samo koristi.Zato je talijanski ministar u pravu.Desnicar?Pa sta?On je u pravu!Levicari rade za krupan kapital ili sataniste globaliste.Pa ko je bolji za narod?

  Odgovori
 • Ssss 

  Pogodio covijek pravo u metu, ne znam sta je lose rekao. Treba samo jos dodati da imigrante primaju i iz ekonomskog razloga da bi im bili jeftina radna snaga i to u dosta slucejva za one najgore poslove koje pravi Francuzi, Njemci itd. ne zele da rade.

  Odgovori
 • Hahaha 

  Luksemburg koji prvi ne pusta jednog jedinog migranata u svoju državu... Kako je kraljevski tako soliti pamet Italiji. Ne kažem da ova vlast u Italiji valja, ali soli im pamet neko ko i na Nemca gleda kao na nizu rasu...

  Odgovori
 • Siny 

  Kada zemljica poput Luksemburga postane jedna od najbogatijih na svetu, onda tu nesto ipak nije u redu.Da nije od silnog rudnog bogatstva, nepreglednih plodnih polja, turistickih destnacija ( ni mora, ni planina)... ili je nesto deseto. Dakle, prevare, tajne,ko zna ciji skriveni racuni,mucke, zastupanja... I onda takvi dodju da spocitavaju. Zivela Italija!!!

  Odgovori
 • Jack Napier - The Joker 

  Questo è solo per ringraziarti per il nome dell'Italia! Saluto!

 • Jack Napier - The Joker 

  Grazie, amici !!! Viva La Italy !!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 • Viva Italy! 

  Uzeo si mi reč iz usta, sve se slažem sa tobom!

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti