FIFA lista: Belgija prva sa Francuzima?!

8

Srbija napredovala za jedno mesto i sada je 35. na svetu.

 • bane 

  Decko ostavi komentar o Luni i Fifa mafiji, cigan mu komentarise i place u komentaru. Ko bre ima komplekse? Eto, zato nismo isti. Zato nikada necemo biti isti. Ima i vas normalnih, ali sve vas je manje. I koliko god zeleo zbog Srpskog fudbala da Zvezda otkine koji bod u LS, kad vidim **upane kao ovog Kit Ket, bude mi nekako drago kad primite 5 komada u Parizu... Bude mi najvise drago zbog takvih. Jer onda cute. Zao mi bude kluba ali izgleda da ne postoji drugi nacin da oni cute, kompleksi im ne dozvoljavaju cak ni posle uspesnih rezultata svog kluba da budu mirni. Cudo su kompleksi...

  Odgovori
 • Kit Ket 

  momak,ko je tebe uopste spomenuo,ja sam rekao da ovaj GrejvDIGGER visi na svakoj vesti o zvezdi i ostavlja pljuvacke komentare..Sta me interesuje tvoje ime i prezime..Rec je o ovom dole liku kojem je posaobda ulazi na svaku vest o zvezdu i ostavlja negativne komentare..Svi su ga vec provalili i krenuli da se sp*daju s njim..A tvoji neki ne povezani komentari me ne interesuju..

 • bane 

  Kao prvo ja ne klikcem na vase vesti niti me interesuju. Kao drugo, i kad bih kliknuo, to bi bilo da PROCITAM VEST a ne da komentarisem kako cete sa kim da igrate ili slicno, tako da ne, nisam ja komentarisao kako ce Napoli da vas pobedi. Kao trece, Bane je nadimak od razlicitih imena: Branko, Branislav, Branimir itd. tako da ima puuuno Baneta na internetu. Trece, da nemas komplekse ne bi se vracao na Partizanove vesti iznova i iznova, sam sebe demantujes kad kazes da nisi kompleksas. Uzivaj. Steta za one normalne, najbolji drug i komsija mi je Zvezdas, ne zelim da generalizujem, ali ima vas glupih xD znam da nema veze sa bojom...

 • Kit Ket 

  Cekaj ja nesto da ti razjasnim majstore..Ovaj dole GrejvDIGGER,od njega ne postoji gori..Na svakoj vesti o zvezdi on ostavi pljuvacki komentar,jos da je i argumentovan,vec onako lupa gluposti i mrzi..A ti si od onih koji je izjavio da i od Napolija primamo 5,6 komada..Tako sad izjavljujes i za Pariz,pa ces posle za Liverplu..Placite mali glodari sa XMA..xa xa xa..A u derbiju ce te da puknete kao nikad pre..Toliko od mene..

 • Boboljusak 

  Sve i da deli 1. mesto sa Francuskom, reprezentacija srbije u fudbalu jeste najgora i najneozbiljnija reprezentacija na svetu, uzimajuci sve sportove u obzir.

  Odgovori
 • Garrosh 

  vaterpolo, košarka i odbojka pogotovo?

 • GrejvDIGGER 

  Luna razbija u Farmi. Koga zanima ova bezvredna lista Fifa mafioza...

  Odgovori
 • Kit Ket 

  Spavas li mirno posle bruke u Novom Sadu,i mizernosti protiv Rada na Hma,hma,xa xa xa..😂😂😂

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti