Habib kod Putina: Ako nas napadnu, preskačemo ogradu

11

Predsednik Rusije primio MMA šampiona Habiba Nurmagomedova i poručio mu: "Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo...

 • Kenan 

  Momak je sila i na ispravnom putu, ne zanimaju ga pare kada je u pitanju njegov obraz . Pokazao je truhlom zapadu da nisu svemocni i ponizio ih za sva vremena i ovog truhlom Mc je pokazao kako treba da se ponasa i nadam se da mu nece pasti na pamet da ikada ikoga ponizuje kao sto je to radio njemu. Momak je vrh i svaka cast .

  Odgovori
 • Ljkra 

  Ljudi, Nemci su nasi pravi prijatelji kroz istoriju, a Rusi su nam lazni prijatelji. Ponekad malo streljaju djake po Kragujevcu, bese ljude po Macvi i sipaju uranijum po Kosovu, ali GDE SU TADA BILI RUSI DA NAS BRANE, to ja pitam!

  Odgovori
 • King 

  Sta rece?

 • Wicher-Undertaker 

  U Putina se kunu svi muslimani u Rusiji, a kojih nije malo! Pitajte Ramzana Kadirova šta misli o Putinu on i Čečeni Grozni za vreme Jeljcina je bio zgarište a sad je grad lepši od Las Vegasa

  Odgovori
 • Losmi 

  Pogledajte Grozni i Makachkalu danas i pre Putina, sve ce vam biti jasno. Pogledajte kako muslimani slave svoje verske praznike u Moskvi a kako na zapadu i Americi. I jos meni govore da sam pod uticajem propagande... Nije lako Rusofobima danas.

 • Garrosh 

  Ljudi jeste vi svesni svoje nesvesnosti? Znate li da je Jeljcin bio za vreme bombardovanja predsednik? Znate li da su tada rusi žlveli kao najveća sirotinja i bili pred raspadom na manje države? Putin nam nije pomogao za vreme bombardovanja, kakve gluposti pričate. Znate li da za vreme turaka ne bi opstalo pravoslavstno da ruski car nije slao zlata srbima? Znate li da nas saveznici ne bi prebacili na Krf da nije ruski car se umešao, da bi nas satrli kao bubašvabe tada? O čemu pričate, o čemu lupate ljudi, jeste pismeni uopšte?

  Odgovori
 • Losmi 

  Odnos MekGregora prema Khabibu je ogledalo zapadne politike prema Rusiji. Kada cika Vladimiru pukne film, bice pa jao cekaj, stani, nismo hteli.

  Odgovori
 • Žarko 

  @Zbro. Putin nije bio na vlasti već Jelcin. Srbija nije mogla da dobije taj rat i da je imala S 400, samo bi mrcvarenje trajalo duže sa više žrtava.

 • Dodjos SRBIN 

  decko ti, ti voli one koje su ti ubijali decu, otrovali naciju i potomstvo, i sad ti glume prijatelje!

 • Pametnjaković 

  ČikaVladimir, ahahahah! Maštaš da te čika Vlasimir prebaci preko kolena, a? A odnos čika Vladimira prema Rusima Azijatima i nepravoslabcima je nešto drugačiji od odnosa zapada prema Rusima?

 • Zbro 

  Putin pravi rus,metar I zilet Propaganda od njega napravila plivaca,trkaca,doktora,opotekara,pekara...ljudsku gromadu..a on bivsi KGB,komunjara... Ne odbrani nas on 1999... S 300 nista...

Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti