Kombi udario decu u dvorištu vrtića!

8

Dve petogodišnje devojčice su povređene u incidentu koji se dogodio u dvorištu predškolske ustanove u Rumi.

 • Vegan 

  Svi odrasli su krivi. Vozac treba da odbije da vozi ako su deca prisutna i ako vaspitacice nece da ih sklone

  Odgovori
 • Zivim na 40 metara od vrtica , kad god prodjem a lepo je vreme i deca su napolju vidim vaspitacice koje duvane i kafenisu! Ipak su deca njima poverena na cuvanje , cuvar cuva objekat a ne decu

  Odgovori
 • iz sljivika 

  Sramno! Da sam ja roditelj jedan od te dve devojcice ne bih im bio u kozi. Pa kako taj klipan vozi a ne pazi na decu? Pa zna da je usao u krug vrtica, a ne na aerodromsku pistu! Oduzeti mu dozvolu uz dozivotnu zabranu! A i vaspitacicama otkaz. Cemu one sluze nego da paze na decu? Videle su vozilo, sta su radile? Ako nisu videle-tim gore! Dosta bre kaznjavanja reda radi, ovde mozes da ubijes coveka i odlezis do tri godine, pa na uslovnu. Ako imas "zaledjinu" onda moze i nanogvica par meseci. Zato niko nista i ne pazi, ovde je veci greh ubiti buba-maru nego coveka.

  Odgovori
 • KV 

  Krive su vaspitacice 100%, cuvar (za kog se ne zna za sta prima platu) 150% i naravno vozac 300%. Sve njih treba izvesti pred lice pravde!!!

  Odgovori
 • Majka dece koja idu u vrtić ,,Kockica'' 

  Vaspitačice NISU krive!!!! Vozač, vozi kao bez duše!!! One u grupi imaju tridesetoro dece, među kojima su i deca sa posebnim potrebama!!!! Po mom mišljenju, delimično je kriv i čuvar. On treba da obezbeđuje ulazak i izlazak!!!

  Odgovori
 • Danilo 

  da li biste isto mislili da je Vase dete kojim slucajem udareno? Onaj kome su deca poverena na cuvanje,snosi odgovornost i za to da je dete zakljucano u WC, a kamoli sto je izaslo napolje,naslo se u dvoristu i bilo udareno.

 • Cisto fudbal 

  Ili majka vaspitacice ?

 • PEĐA 

  A ti si šef voznog parka, pa znaš da vozi "kao bez duše"? Ne tupi. Vaspitačice nisu krive? Ne, već je vrv kriv ložač ili domar. Cccc...

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti