SAD se povlače iz nuklearnog sporazuma sa Rusijom

12

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će se SAD povući iz sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa, jer...

 • Kilo 

  O cemu bre pricamo jes da su rusi napravili 1959 godine tada naj mocniju car bombu 50 megatona bila je 100 megatona ali zato sto bi sigurno ubila i oficire koji bi je bacili iz aviona iako bi imala padobran da se uspori i oni bi bili na jedno 50 km i vidini od 25 km opet bi ih ubila zato su smanjili prepolovili na 50 i testirali na novaja zemlja articki arhipelag ostrva bljeska se video sa 500 milja udarni talas he izmeren i 6 put kako prolazi oko planete ostecenja je pretrpela najbliža Finska iako je bila udaljena 1000 km e sad danas da im se neponovi da ih rusi preteknu USA je napravila majku i oca svih bombi 10 Gigatona Plutonijum i Proktijum ciste snage ili jedna bomba i Evrope nema i bila bi bioloski nenastanjljiva narednih milon godina e to je vatromet koji treba doziveti i videti.

  Odgovori
 • Odlicna odluka ovako ce se trkati u naoruzanju skoncetrisace novac ka tome a ne da izazivaju ratove po banana zemljama jer ovi sto prave oruzije traze od onih sto vladaju a i drze ih u saci vojno industriski kompleks kao sto rece Ajzenhauer oni ih teraju da yrose sto veci budzet da se stalno izdvaja za klasicno oruzije da se stalno upotrebljava negde u svetu ili velike pare iz budzeta da se crpe na stvaranje novih nuklearnih zalika i ovo drugo je za barode bolje jer pare se trose i dalje ali ne idu za ziv metak vec za nuklearne glave koje se skladiste.

  Odgovori
 • Kamen 

  Nikad čuo.

  Odgovori
 • Koča 

  Obzirom da imaju 75℅ ukupnog nuklearnog potencijala na Zemlji... Igraju na sigurno. A ko ima nuklearku, spreman je i da je upotrebi. Prema tome dabome. Uništite sve nuklearke svi. A posle i sve ostalo. Izbrišite granice svuda i rešen problem

  Odgovori
 • Koča 

  Pa SAD ima tri puta više od svih ostalih zajedno. Prednost je više nego očigledna. Na tome se i zasniva NATO strategija a to je: ako ste puno naporni - bićete eliminisani. Tolikom broju nuklearki niko ne može da parira. A još će da ih prave. A protiv masovnog balističkog napada - nema odbrane. Ode raketa u svemir visoko, pa onda doleti iznad mesta gde treba da pogodi, pa pravo iz svemira direktno dole. Jedna neka prođe. Kraj

 • Djeneral 

  Da nema tih nuklearnih bog te pita gdje bi danas bili,to za sad drzi mir u svijetu koliko toliko,inace bi pojedini kolo vodili,najvise mislim na SAD I uvijek sa strane a najvise prsti u svemu, Britanci koji bi razorili vec razoreni Balkan zarad svojih interesa. Po meni,Trampova odluka da ucijenjuje Ruse,uz to i Kinu je presmijesna,vjerovatno da ga niko ne shvata ozbiljno,jer ovo sto on radi je nalik decaku od 10 godina. Pokusava da pokaze moc a ispada glup,sto ce se na kraju pokazati kad bude povukao rijeci.

 • Eto resenja i planeta zemlja oslobodjena stetocine zvane covek i za jedno par miliona godina kad radiacija utihne eto ti novog zivota .

 • Mao Cedung 

  Niko nije izgubio bitku.Ovo moze biti, jako opasna odluka imajuci u vidu arsenal sa kojim Amerika raspolaze.Ocigledno, da nova trka u naoruzanju sledi.

  Odgovori
 • Cerveza 

  Ocigledno je samo da ti ne razumes o cemu se ovde radi!

 • Мићко 

  Лицемери

  Odgovori
 • czv 

  Ahahahha.sad kad ste izgubili bitku kasno je da se vadite

  Odgovori
 • Ajde plači

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti