Lončar: Dete je pregledano, sud neka odluči

7

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas, povodom tvrdnji jedne majke iz Kragujevca da je lekar odbio da...

 • Ljube 

  @Ivan Tacno da nije kompetentna da proceni znanje lekara,u pravu si Ivane. Ali i ona i mnogi drugi roditelji su kompententni da procene kada su lekari neljudi. Takvi su zalutali u branzu . Vecina njih je toliko umisljena da imam osecaj da im i rec moras platiti. A pogotovu rad sa decom bi trebalo podici na veci nivo, jer su tu svi osetivljiji nego inace. Ako oni znaju uopste sta znaci dete ?!

  Odgovori
 • Babi 

  Mislim da ozbiljno treba da se pozabave, problemima u zdravstvu jer su pojedini lekari (a svi oni rade privatno) zauzeli mnogo maha pa te, na taj nacin teraju da ides privatno kod njih i debelo placas i ako sve to mozes da dobijes i u drzavnoj zdravstvenoj ustanovi! E sad na snimku se jasno vidi da doktorku boli... Da nekazem sta sto je snimaju jer zena bez problema gleda u svoj mob kao da drugi ne postoje oko nje i koliko god da je ljuta, ogorcena, trebala je ako nista drugo da pokaze zbog deteta vise ineresovanja za ceo događaj, a ne da nosalantno, cak po meni bezobrazno napusti ordinaciju! TREBA SVUDA DA POSTOJE KAMERE TAKO JE TO U SVETU, DA SE VIDI KOLIKA JE NJIHOVA PRODKTIVNOST I NACIN OPHOĐENJA PREMA PACIJENTIMA!

  Odgovori
 • Neistina ili ti l.ž 

  U DE u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, postoji praksa da se traži mišljenje i konsultacije drugog i trećeg lekara.... Kako u privatnim, tako i u državnim ordinacijama. Tako da nije tačno da nigde u svetu ne postoji!

  Odgovori
 • Shejtan 

  Alo,ministre,snimljeno je

  Odgovori
 • Mile 

  Sta prica ovaj? Toliko imaju posla... kakva glupost... Sta je toliko tesko palo toj doktorki da pregleda dete? Zasto, zbog cega... neka se izjasni? Dete imalo temperaturu 40... jadna je ta doktorka kakva je da nema milosti dete pogledati! Kakvi nas sve lece bog da nas sacuva...

  Odgovori
 • Ivan 

  zato što ga je pre toga već pregledao drugi lekar. A majka je inače kompetentna da proceni znanje lekara.

 • Pitanje Za Ministra 

  Kada će se uvesti red u zdravstvu. Kod lekara ne mogu da zakažem. Kaže svi termini zauzeti, ali možete kod istog lekara isto popodne doći na red u privatnoj ordinaciji. Da li je to normalno?

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti