Kosovska Mitrovica: NEMAMO LEKOVE!

photo 4

U Kosovskoj Mitrovici je održan protest lekara i medicinskog osoblja zbog katastrofalnih posledica odluke Prištine...

 • Dejan 

  Obratite se predsednicima opstina da vam rese problem! Aaaa....daaaaa oni su podneli PRIVREMENE ostavke!!!@Sad ce ovaj nas SUPERMEN da resi situaciju,u dogovoru sa siptarsko-teroristickim vlastima,pa ima da ga gledamo 7 dana na TV-u.Jadni smo i zalosni.

  Odgovori
 • Gamer 

  Ljudi,braćo!!! Nažalost,svi smo svesni da neće biti bolje,i da naša politika ne može da učini ama baš ništa da Srbima na Kosovu bude bolje.Nema nam druge Braćo i sestre nego nažalost da uzmemo stvar u svoje ruke i odbranimo ono što je oduvek bilo naše,našu svetu zemlju.Znam,preko glave nam je više,ali nema nam druge.Bar ćemo znati na čemu smo. Živela Srbija!!!

  Odgovori
 • Dan 

  E izemti medjunarodne zajednice! Hohstapleri! Gde je crveni krst i ostali,!

  Odgovori
 • Toma 

  U julu 2018 mi je sin operisan od bruha-kile u bolnici u KM. Dete od 3 godine iz operacione sale dovode na odeljenje, sestra mi daje papiric i kaze: "Ovo treba da se kupi, bolnica nema". Ja u apoteku, privatnu naravno, dajem onaj papir i molim da pozure, daju mi bocu infuzije i stapice za temperaturu, 330 din. Odavno na severu Kosova u drzavnim apotekama nema nista jer "ne moze" da se uveze, ali su zato privatne apoteke pune.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 4