Ovo niste probali: Jelo po kojem je čuven jug Srbije

video photo 33

Snaga na usta ulazi, a posle ovog jela možete i "biku rep da iščupate"...

  • Vuk 

    Jos odavno u Pampuloni u Spaniji se jedu repovi i to je tamo domaci specijalitet...tako da...

    Odgovori
  • Trt 

    I španci imaju jelo od bikovskih repova. Tipa paprikaš.

    Odgovori
  • Čovečina 

    Pa nisam ja Kinez pa da jedem repove...

    Odgovori
  • maki 

    Pa ima u Pirotu

    Odgovori
  • Горан 

    Најбољи јунећи репови су у "Чарапанској меани" бивша кафана Србија, у Крушевцу.

    Odgovori
  • Nada milosavljević 

    Fantastično jelo...

    Odgovori
  • Kakarot 

    Cevapi su zakon.

    Odgovori
  • Lone Wolf 

    Ćevapi nisu ništa posebno!

  • Dejan 

    Pored žabljih bataka, goveđi repovi su nešto najbolje po mom skromnom mišljenju i ukusu. naravno ako se dobro pripremi. Ako se koristi zemljano grne uz dodatke kao što su šargarepa, pečurke, malo krompira i obavezno ljuta suva paprika izgorena na vatri. U kafanama ih spremaju i serviraju na različite načine tako da ne treba suditi na osnovu jedne večere :)

    Odgovori
  • Жабљи батаци Говеђи репови 

    Dejan@ Е још само ниси рек'о ћурећи кљунови и све је на броју!:)

  • Branislav 

    Treba da imate dobru zucnu kesu da vam to sto pojedete provari.

    Odgovori
  • Marchigiani 

    Ne lupaj .....

  • Keza 

    Bio sam u ovoj kafani. Gazda je vrhunski kuvar ali zna i da popije. Napravio je u basti i furunu od kamena za pecenje prasica i jagnjica kao i hleba. Cene su smesne a kvalitet vrhunski. Sprema i pastrmku i ostale ribe. Preporucujem kafanu.

    Odgovori
  • Dakar 

    Da li bi pre kupovao od debelog ili mrsavog mesara? :) Kad je i gazda "zagrejan" znas da mu valja roba :)

  • Alex 

    pa drzi kafanu a da ne popije,pa kako bi ti to?

  • Namćor 

    U paprikašu i gulašu je poslastica . Kako goveđi tako i svinjski . Ali kada se probari i ispangluje , a onda ispohuje to je perverzija prava ! Uz to samo rena i nema zime !

    Odgovori
  • Mike Mccarthy 

    Нема лепше супе него од репа. И онда га извадиш, гурнеш у сос од рена и лудило.

    Odgovori
  • Sloboda zivotinjama ...!

    Odgovori
  • U pravu si ...Toliko zagadjeni,bez ljudske vrednosti...!

  • U pravu si 

    Od slobodnih životinja još bolje meso...

  • Dejan 

    Italijani imaju jelo koje se zove osobuko. Takodje govedji rep

    Odgovori
  • mile 

    hahahahha boze sacuvaj....

  • MOJO 

    oso buko se pravi od kolenice (uglavnom telece),izrezane poprecno na deblje komade tracnom resterom tako da kost ostane u sredini svakog komada mesa

  • Matke 

    Sestre i braco post je do Bozica

    Odgovori
  • J. 

    u pravu si za post,ali je i Namcor u pravu za gordost i da greh izlazi na usta. Svako jede sta ima i koliko ima i koliko mogucnosti ima da kupi bilo sta da jede. Pa hvala sto imamo i toliko. Neko nema nista ali je covek. Znam par osobe koje poste i vernici,a ovamo te prevari samo tako i ne znas sta ti misli. Eeee...

  • Matke 

    @ ne lupetaj, nikada nisam bio crveni, za razliku od tebe

  • SKOJevac 

    e moj brate, koga ti to potsećaš?! Vidiš da gotovo niko ne drži do vere, svi imaju nekakvu svoju privatnu veru, iznalaze izgovore, a nazivaju sebe pravoslavcima. Nego, u se i u svoje kljuse, pa polako ka životu večnom, kako je i napisano.

  • Vladan VLADA 

    jel jedemo ili citamo

  • Ljuba 

    od rada i od jela nema zlih dela

  • Ma nemoj, znamo kako si postio dok si imao partijsku knjizicu KPJ. Nego, kako to jeste greh ako se pojede masno, a nije greh kada pop uzima pare od vernika i kupuje dzipove i stanove? Cudno mi to nekako.

  • Namćor 

    post je za babe ! Ljudi koji naporno fizički rade i izloženi su svakolikim vremenskim uslovima ne moraju da poste ! Pri tome greh ne ulazi na usta već , naj češće , izlazi iz njih ! A i kroz tastaturu može :-) ! Naj veći greh pored gordosti je suditi drugima ! Pozdrav brate pravoslavni !

  • Garrosh 

    tako je, držite post, idite u crkvu i Bog će vam oprostiti prevaru, mržnju, ljubomoru, ubistvo, laž... Neka hvala, ješću masno ali ću biti dobar čovek, pa ako treba neka idem u pakao

  • Budalanakv2 

    Moja mama je kuvala nedeljom teleću supu i obavezno je bio i rep unutra. Tog divnog ukusa se još uvek sećam. 😊

    Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 33

Povezano

Sve vesti