Francuska: Raspoređuju policajce, oklopna vozila

photo 16

Francuski premijer Eduar Filip rekao je da će 89.000 pripadnika snaga bezbednosti biti sutra raspoređeno širom...

 • Borac 1998 99 

  Alo nema preko merene sile treba da vas neko bombarduje jer vi ste tako bomardovali liniju ddaj boze da u vašu zemlju bude isto ko u libiji

  Odgovori
 • Jovan Repac Predsednik Plandista 

  Na zalost gde god da se pojave zuti tu je haos i nemir tako i u nasoj brackoj Francuskoj!

  Odgovori
 • KiM 

  Ja sam veliki pobornik protesta za prave vrednosti.Zato volim francuze,grke i talijane.Oni se bore za sve.Nas je uspavao socijalizam,koji je bio humaniji i pravedniji za radnike i narod,od bogataskog liberalnog pljackaskog kapitalizma.Pa Srbi "gutaju"robovlasnicki zakon o radu,a da ne"beknu!"Tuga bozija.Makron je predstavnik prebogate elite.Zato eliti olaksava,a na narod svaljuje.Bivsi ministar finansija Srbije,rece i ne pocrveni:"Da narod na kraju placa uvek sve!"Tako je i u francuskoj.To je svetski trend.Ali ne nasilje ne podrzavam.Ali pitanje je da li su te siledzije demonstranti,ili ubacen vladin element,da bi makron uveo vojnu diktaturu?Jer toga ima na protestima,ubaceni da prave haos,da bi vlast imala argument za represiju,nad mirnim demonstrantima?Mogu i anglosaksonci da budu,jer makron hoce eu vojsku?A ameri i englezi to ne zele.Sve je u opciji.Nista nije jednostavno.Ali eto makron je ipak popustio.Bar nesto dobro,u ovom uzasu!

  Odgovori
 • Crnogorac I 

  Volja naroda = snaga. Nema te vojske i vlade koja moze zaustaviti narodnu volju. A u CG raspodase sve 'investitorima' (clanovima dps klana i familiji, prijateljima porodice Djukanovic - pod izgovorom strani investitori) drzava u rasulu, izlaze sendvicari na protest pod sloganom 'Nikad vise 1918' i krive Srbe za sve lose sto se desava, falisifikuje se istorija, vode nas nacionalne manjine - koje mrze sve crnogorsko. Pravi crnogorci su diskriminisani i na marginama, cijene najvece u regionu, plate presmijesne, najskuolja potrosacka korpa u istocnoj evropi, najskuplja struja,gorivo i ljekovi. Skolstvo i zdrastvo se raspada, a plate oko 200 - 250e prosjecna ( na sjever ljudi rade za 150e mjesecno bez dana slobodnog, neprijavljeni itd) Korupcija i kriminal cvetaju, okupirani i ekonomski i vojno, najveci spoljni dug u Evropi imamo, koji svaki dan raste i narod je zadovoljan. Cudan smo mi neki 'slobodarski' narod.

  Odgovori
 • Ivan 

  Ovo je odgovor amera na zelju makarone za formiranjem vojske evrope

  Odgovori
 • Robespjer 

  Francuzima je u krvi da dizu revolucije jer taj narod tamo je toliko osvescen da nece dozvoliti despotizaciju ni jednog coveka na vlast ma ko on bio jer Francuska mora biti vecna i na prvom mestu predsednici dolaze i prolaze nema nezamenjljivih i narod ne zeli da gleda uzdizanje kvazi elite i buržuazije koju su davno zbacili da opet Francusku podredi spostvenim interesima nove kvazi elite koja se uzdize sastavlhena od politicara bankstera tajkuna i svih onih koji zele da kontrloisu vecinu to jest narod shodno svojim interesima .

  Odgovori
 • Mike Mccarthy 

  Potpisujem

 • rups 

  svaka vam cast, tako treba! ovde da kazu litar benzina 300 din svakog bi bolela ona stvar. kad smo nagutani pricama

  Odgovori
 • Sport 

  nas je komunizam kao narod otupeo totalno, ovo naše mučenje ne bi trpeo ni jedan narod na kugli zemaljskoj, već trideset godina mi petom brzinom idemo ka provaliji i ne stajemo!

 • Ku 

  To bi kinezi vrlo lako kao ono na onim student demostracijama 1980 prvo ih pustis da se okupea onda zatvoris krug tenkovima par njih pogazi masu dolaze kamioni i utovarivaci natovare tela gradske sluzbe operu trg i ujutru ko da nista nije bilo narod niko ne sme da pita sta to bi narod normalno na posao ide i sve ekstra.

  Odgovori
 • Mike Mccarthy 

  Komentar ti je bedan. Sram te bilo.

 • Hsnak 

  glasas za SNS, jasno kao dan

 • MAX 

  Jadna je to demokratija koja salje naoruzanu vojsku na svoj narod umesto da resi problem

  Odgovori
 • Brale 

  Zar je to sloboda govora.

  Odgovori
 • Jaaa 

  jedno je sloboda govora,a nesto sasvim drugo rusenje,paljenje,ubijanje....u takvim situacijama nema slobode govora

 • Ivanche 

  Džihad

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 16

Povezano

Sve vesti