Tramp sve šokirao: Povukao brzinski trupe iz Sirije

8

Odluka predsednika SAD Donalda Trampa da povuče američke vojnike iz Sirije doneta je brzopleto, bez konsultacija s...

 • Fric007 

  Daće bog pa će tako i na Kosovu

  Odgovori
 • Buchan 

  A šta da ih povlači godinama...pametno

  Odgovori
 • Кизакј 

  Требају му за на косово...

  Odgovori
 • HiHi 

  Ocekivano je bilo dalje prisustvo americkih trupa posle teskog poraza americke pesadije iz tzv ISIS bi bila teska agonija i mucenje za ovu drzavu jer su saveznicke snage Rusije,Irana i Sirije nanele tezak poraz americkoj pesadiji iz ISIS-a koji nemaju sanse da revitalizuju..

  Odgovori
 • Willy 

  Od kad pamtim SAD su donosile ratove sirom planete, ovaj covek za dve godine nije pokrenuo nijedan novi, povlaci se iz sukoba koje je zapoceo mirotvorac Obama ....Realno najbolji predsednik SAD u novijoj istoriji.

  Odgovori
 • fićko 

  ...verovatno je taktički potez jer se provocirano sprema rat u evropi sa iskrom ukrajini...rusija treba da konstruiše dobar povod da bi efikasno predupredila natoamerički napad preko ukrajine...amerikanci su ušli u ruski ugao i moraju da veliku plate cenu koju su izbegli u 1. i 2. velikom ratu zbog velike udaljenosti od evrope...

  Odgovori
 • rodoljub 

  Amerikanci nisu bili u Siriji radi borbe protiv ISIL ( oni su podrzavali ISIL) to zna svako ko ima pojma sta se desava u Siriji i na BI . Zato ovo kmecanje "saveznika" , Engleza i Izraelaca nema veze sa ISILom. Sve je podredjeno svrgavanju Asada i uspostavljanju kontrole celog BI , radi pljacke nafte i izgradnje gasovoda . Rusi su svima njima pomrsili racune, a ISIL ce pasti za kratko vreme, jer nema pomoci od Amerikanaca i Sauda .

  Odgovori
 • Marko 

  Onaj ko ima pojma šta se stvarno dešava zna da sve vlade ujedinjenih nacija rade zajedno, sve ovo je predstava za običan narod i svi ovi ratovi su iz raznih interesa a jedan od najvećih depopulacija i novac. Sve države ujedinjenih nacija su 1930 i neke potpisale sporazum o Antarktiku i on kaže da nijedan civil niko osim vlade ne može tamo, zašto? Kriju nešto veliko, a čini se da mi ne živimo na lopti koja se okreće oko sunca u svemiru, pre će biti da je ravna i da su sunce i mesec mnogo manji i bliži i kruže iznad zemlje nešto kao znak Jing i Jang.. Istražiti ravnu zemlju obavezno!

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti