SKUPLJE GREJANJE: U pet mesta već poskupelo, slede...

8

Daljinsko grejanje je dobro, u većini gradova greje se i noću, ali zbog skupljeg mazuta i gasa više toplana traži...

 • Zzzzz 

  Grejna sezona traje pet meseci, a grejanje se naplacuje cele godine. Po zakonu dok nije na snazi grejna sezona treba da naplacujete samo odrzavanje instalacija a ne punu cenu.E moj direktore a o tome ni reci

  Odgovori
 • Arsenije 

  Kad će omogućiti narodu da se odjavi da grejanja bez plaćanja izmišljenih nadoknada za posredno grejanje. Plaćaju li oni meni korišćenje moga stana za provlačenje njihovih cevi? Da li po rezonu posrednog grejanja komšije treba da učestvuju u mom računu za struju jer kad grejanje nije radilo kod mene je radila TA peć i uljani radijator, a oni nisu imali čime da se zagreju?

  Odgovori
 • 62 

  Šta je šest hiljada razlike više za gas A sve ti čisto, nema cepanja, nema struganje a to ako uračunat u cenu onda skuplja drva, pa unosi drva iznosi pepeo, prljaj kuču i sebe a tamo gospodin-pipneš dugme i ćao

  Odgovori
 • Panter 

  Poskupelo je i u Subotici!

  Odgovori
 • Korto 

  Čitav mesec novembar je bio topao i nije bilo grejanja...oni bi izgleda da greju 3 meseca a naplaćuju cele godine!?

  Odgovori
 • Mungos 

  Uzas i tuga! Placas ih leti kada nema usluga i sada dva meseca greju i kazu da poskupljuju! Tugaaa

  Odgovori
 • Milan Sd 

  Treba da poskupi,ako greju..Pošto smo crne ovce za šišanje lažu da greju u Smederevu..Ceo dan radi grejalica i svako ko uđe u stan kod mene samo kažu"joj kako je toplo kod Vas"!Plaća se uredno grejanje i dogrevanje..Direktor grejanja kaže"nema pritužbi ove godine"?Jadno je šta rade za masne pare!

  Odgovori
 • Dr 

  rekli su u Smederevu da ce poskupljenje na stan od 50 kvadrata biti nekih 300 dinara.Meni na stan od 65 kvadrata stigao 900 dinara veci racun.Koliko samo kosta tih 15 kvadrata,bas sam bogat.To je kao penzije ,one do 25000 nisu dirali,to je sirotinja,onom od 27000 skidaju,on je vec bogat covek,znaci zlo!

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti