Sagorite do 500 kalorija bez vežbanja

5

Jednostavne stvari poput konzumiranja hladne vode mogu da ubrzaju sagorevanje masti.

 • profisionalac 

  Sve ovo navedeno nije lose i ima efekta koliko toliko.ali najbotnija je ishrana,kontrola ishrane i anaerobni trening koi mora zapamtite mora da traje minimum sat vremena.to podrazumrva da je puls stalno odo 125 do 135.to se postiz sa trcanjem vezbama u mestu i brzim hodom.to svako od nas moze da radi,a ne da baca pare na kvazi trenere novokomponovane i priucene.opet kazem ishrana je najbitnija da nije buno masna i da nema pyno ugljenih hidrata.i masti i hidrate treba jesti like organiceno umereno.verujte da ce te smrsati sigurno.

  Odgovori
 • Budalanakv2 

  Slanina će te držati duže sitim nego 2 kuvana jaja. Jeste, slanina ima više kalorija, ali mast ne diže insulin, a previše proteina se pretvara u glukozu, znači debljaš se deponuješ mast. Brza šetnja je najbolja vežba jer će ti posle napornog treninga telo tražiti UH, teško se možeš kontrolisati.

 • ja 

  od kad je zahladnelo nemojte piti hladnu vodu. Prehladićete grlo i želudac.

  Odgovori
 • Jeca 

  Sve ovo radim i nista. Dok sat vremena ne lipse neko u teretani ocigledno nema rezultata...plus dijeta mora u to neka stroga

  Odgovori
 • Budalanakv2 

  Niđe veze. Pogledaj na internetu ketogenic diet, ne znam kako u Srbiji, ali širom sveta je sve popularnija. Ja se hranim po tim principima, a moja prijateljica kojoj sam pomogla da drži taj režim je skinula 40 kila za 8 meseci, BEZ teretane. Samo šetnja i dijeta. Ne mora u životu ništa biti teško, samo treba pronaći dobar metod.

Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti