VK Partizan o tuči: Ovo je šamar za naš sistem!

7

Povodom tuče roditelja na vaterpolo utakmici na Banjici, saopštenjem se oglasio VK Partizan koji je ocenio da je...

 • Pizon 

  Pa ovo je vas sistem,godinama otimate,bijete,bahatite se.

  Odgovori
 • Ivan 

  Ja se izvinjavam.... O kom sistemu pričamo?! Sistem vrednosti u Srbiji, postoji? Drugo, ovu s.... od roditelja bi odveo na njivu da kopa, uz to doživotna zabrana prisustvovanju utakmicama!! Treće... To su isti oni koji se guraju na treninzima da gledaju svoju decu, ako su na kraju drugog dela bazena onda uzmu DVOGLED pa posmatraju trening!!!?! I naravno, kada dođu kući, sad će tata i mama da ti kažu kako šta ide jer trener nema pojma.

  Odgovori
 • Mena 

  Da, da, nama je doživotno neko drugi kriv, kao ne treba se čuditi.. Pa ljudi, nikom nije bilo lako, svaka generacija je imala svoje probleme, ali ne ponašaju se svi kao životinje. Sve kreće od kuće i normalnih odnosa u njoj. Politika nije bitna, pare nisu bitne...

  Odgovori
 • Deda 

  Zašto vas uopšte čudi takvo ponašanje naroda. Pa u sama vlast u svojim neistomišljenicima vidi DRŽAVNE NEPRIJATELJE! Niko ko ne razmišlja kao oni ne misli dobro našoj Srbiji! Tako da polako svoja ubedjenja polako prenose i na narod!

  Odgovori
 • jontra 

  GM pa ja nesto nisam cuo da se to desavalo na utakmicama mladjih kategorija kluba kojeg ocigledno vise pratis nego svoj!To je jednostavno stvar "vaspitanja"...jsd je prosto naviklo na ovakve "metode"!Tuzno

 • GM 

  @jontra Verovatno nisu od onih koji pljuju protivnicke igrace, bacaju svinjske glave na teren, bacaju kese sa urinom da bi prekinuli mec, kradu pehar koji nisu osvojili..... Verovatno takvi trebaju da im budu primer, a ne oni koji na svojim plecima drze srpski vaterpolo pola veka.

 • jontra 

  Jeste li videli deda...odmah hvataju za gusu!!Boze gde li su to samo videli ovi iz jsd...cccc!

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti