Izvukle smo unuku iz sekte!

4

Princeza Jelisaveta o stravičnoj sekti čiji je član bila njena kćerka, osnivač - silovatelj koji je žigosao svoje...

 • Zoja 

  Mislim da na ovu priču nisu potrebni negativni komentari upućeni žrtvi i njenim roditeljima. Ulazak u sekte , kojih je veoma mnogo i koje se različite i bave se raznim poslovimaje nešto sto, ne možete predvideti kada je u pitanju dete. Kod svih je naglašeno da zrtve veoma vešto kriju od najbližih taj svoj put. Kada roditelji otkriju to je već kasno. Pa i sam ulazak u manastir naše dece je obavijen tajnovitoscu i lažima i skrivanjem dok ne odu u manastir. Kada udju tamo, vi više za njih ne postojite jer ste prema uputstvima za monahe i monahinje, svako ko ih duševno uznemirava njihov neprijatelj, ukoliko im pocnu navirati sećanja na prošlost, ceo dan ako trba da ponavljaju u sebi da su grešni ! Šta je to? Rade, kopaju, muzu i sl da bi imali sta da jedu, prodaju koje kakve rukotvorine i šalju u centralu. Kako ovi u vrhu žive i njihova deca to svi znate! Sta je to? O seksualnim odnosima neću ni da govorim, citali ste, čuli ste! Da li ima ubistava nerodjene dece ili novorodjencadi to pretpostavite, da li ima međju njima gejova i sveštenika to znate i sami. Prema tome , živite po dest Božijih zapovesti , vaspitavajte tako i decu, pa se nemate čega bojati, jer Bog je ljubav!!!!

  Odgovori
 • Mitke 

  Da ne nose to prezime ta klinka bi bila jos jedan propalitet o kojem niko nista ne bi ni znao. Ovako ispada da zasluzuje ovoliku silnu polemiku u medijima. Kako nekom mladom naucniku ne padne na pamet da se ucpani u sekte i glumi princezu na zrnu graska. Dajte joj motiku u ruke, pa kad se malo preznoji izbice iz glave te gluposti.

  Odgovori
 • T. 

  Vidite da kažu da su članovi sekte primoravani na težak fizički rad? Kako god, zlu ne trebalo, manite se negativnosti kad im niste u koži (kao i sarkazma), a lepih reči nemate.

 • Serbia forever 

  Da si vodila računa o ćerki i unuci, nikad to toga ne bi došlo!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.