Kako da napravite domaći giros

2

Leto je daleko, ali ovaj specijalitet će vas odmah podsetiti na tople dane i omiljene ukuse!

  • Budalanakv2 

    😁 Sviđaju mi se recepti, pošto volim da kuvam lako se nadovežem odmah 😁 ja uzmem očišćene karabatkove i na njih marinadu od: biber, so, crvena ljuta i slatka paprika i maslinovo ulje. Začina mora biti dovoljno. Ostavim meso 12-24h u frižideru. Sutradan ispečem ih na 200C 20-25min (zavisi koliko vam je jaka rerna), ostavim da se meso ohladi i kad hoću jesti samo sečem ukoso tanko karabatak. Jedem nekad hladno kao Cezar salatu ili podgrejem par minuta u tiganju i onda muž i ja jedemo sa tortiljom. 😁 Probajte, nećete se pokajati 😁👍

    Odgovori
  • Njam-njam 

    Mora da si bas gladna

Dodaj komentar Svi komentari 2

Povezano

Sve vesti