Blokada za Facebook aplikacije na Apple uređajima

photo 4

Na svim iOS uređajima blokirane su mnoge Facebook aplikacije.

 • Rover 

  Mozda vise ne mogu na iOS ali zato ce sada dva puta vise vrsljati na Androidu.

  Odgovori
 • Realista 

  Bravoo Apple, da se po tome pitanju sloze sve kompanije, nije bitno dali je apple ios ili samsung android ili drugio os... samo da se stane u kraj ovim besramnicima... i treba pokrenuti opaku tuzbu protiv osnivaca... kuda ovo vise vodi

  Odgovori
 • Vaše ime 

  Za isheep korisnika, radim u fotostudiju, gde dolaze razne musterije da im se slike urade. Kada dodju sa apple proizvodom nemoguce je uraditi bilo sta. Bluetooth konekcija ne radi, nece da se bez iTunes poveze na pc, nema sd kartice, posto imamo citace kartice... Samo muke, eto koliko je iPhone praktican.

 • Drndoid Nikad Više! 

  Problem je što je kršdroid generalno otvoren i to što si instalirao aplikaciju sa Play Store ne znači ništa, a o .apk fajlovima da ne govorimo. Kome god telefon služi za posao i ko drži poslovne ili privatne informacije koje visoko vrednuje ne bi smeo da koristi Bugdroid. Na stranu špijuniranje, onaj konse namerači na nečije podatke doći će do njih, ali na Drndoidu se ostane bez podataka samo tako, a o integraciji telefona sa laptopom i cloud-om ne bredi ni pričati korisnicima Kršdroida.

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti