Šta kažu u Podgorici - ma, kakve eksplozije (ANKETA)

video 4

Pre manje od godinu dana u centru Podgorice, usred dana, dogodila se pucnjave u kojoj je jedna osoba slučajno...

 • Serbia forever 

  Nema nikakvih eksplozija, to neko laže! Jel veruješ meni ili misliš svojom glavom?

  Odgovori
 • LudZbunjenNormalan 

  To je to americko mezimce Crna Gora..Mogu da zamislim kako bi se samo oglasavali da im nisu mentori,a ovako denokratija i pravo 'cvetaju' u CG. Sta samo taj zapad napravi od ovog Balkana,dusa me boli.

  Odgovori
 • saki 

  daj malo se saberi. kakva Amerika kakvi bakraci. Nisi bio pod sovjetskom cizmom pa ne znas kakvo je realno bilo tim drzavama koji su se glavom bez obzira dok im se ukazala prilika odmaknuli od Rusije koliko god su mogli. To je uradio i TITO i dobro je napravio. Tada su sve te zemlje bile sirotinja u odnosu na SFRJ. I danas kad hodas Bugarskom i Rumunijom vidis kako ih je dokusurila sovjetska cizma. Njihova sela nemaju asfalt i jedini asfalt koji mozes videti je onaj koji prolazi kroz selo kao glavni put koji vodi ka drugim selima. Sporedne ulice i dalje tavore u blatu. Mi smo Srbi decenijama vezani neraskidivo sa zapadom. Nasi ljudi idu da rade i da se skoluju tamo, slusamo muziku, gledamo filmove itd. sa zapada. Imali smo koka-kolu i malboro u ono vreme kada ovi iza gvozdene zavese nisu imali ni hleba dovoljno a o drugim stvarima su mogli samo da sanjaju. Plod nasih neuspeha nije Amerika nego losa politika koja nas je dovela do toga da smo najvise izgubili tokom zadnjih ratova. Inacenje i bahacenje kad si mali i nejak moze samo da ti se obije o glavu. A nama se to upravo dogodilo. Umisljeni smo da smo neko i nesto a ustvari smo mali, beznacajni i nemamo nikakv uticaj. Na koncu velike nacije podvuku crtu i ne obaziru se iza sebe vec gledaju interes i unapred. Da su Nemci i Japanci gledali stalno unazad kao i mi Srbi danas bi bili bedasti protivnici Amerike a ne njihovi najveci saveznici i pri tome jedne od najrazvijenijih ekonomija na svetu. Mi samo i dalje hajdemo da se inatimo pa onda mozda i zamenimo Albance za vreme Envera Hodze kada nikog nisu zanimali i ziveli su u svom svetu izolirani od ostalih. Mi nemamo izlaz na more i nismo bogata zemlja i nemamo sta da ponudimo ostalim tako da nismo ni interesantni. CG ima izlaz na more i morala je uci u NATO jer bi u suprotnom glumila Kubu za vreme Kastra a vlast u Podgorici je izabrala da ne zeli biti Kuba. Mi se trebamo okrenuti ekonomiji, razvoju i demokratiji po uzoru na razvijene zemlje sveta.

 • Uuuu, a u ruskom mezimcetu Srbiji nema eksplozija, SVAKODNEVNIH ubistava, placenih ubica... ma jok, sve mirno i divno. Kada ce glupi zatucani rusofili i patriJote za sve prestati da krive Amerikance? Nismo bili americki mezimci devedesetih pa je prstalo po Beogradu na sve strane, kako to rusofilcicu? Nisu Amerikanci nista napravili od Balkana, nisu ti oni dali pusku u ruke i naterali te da ides da ubijas dojucerasnju bracu, sam si to birao i hteo.

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti