Kruševljani opet bez grejanja

3

Oko pet hiljada korisnika kruševačke Gradske toplane, koji se snabdevaju sa centralnog toplotnog izvora, od jutros...

 • AcaKŠ 

  Sada je 18. 02. i dalje nemamo grejanja...bilo ga je samo 17.02, kao. Navodno, kriv je neko treći, a gospodin Azdejković je direktor već 8 godina, tako da ta priča ne pije vodu.

  Odgovori
 • Raspad sistema 

  Kakvi su to amateri koji tamo rade.Ne znaju da podese termostat.Prosle godine kad je bila blaga zima grejali non stop.Kad im kazes smanjite bar kad je temeratura 18-20 stepeni,odgovaraju kao nova podstanica moramo da zovemo iz Trstenika da dodju da podese.Ove godine nismo tri dana imali normalno grejanje cim je temperatura dosla oko nule kolaps pucaju kotlovi.Kad ga nekako skarabudze da radi opet ne smeju da gase celu noc do novog kvara i tako u krug.Sto je najgore u celoj prici Krusevac je dobio nove kotlove na gas ali su ih pokvarili nestrucnim koriscenjem i zato sada koriste ove krseve.Komicna situacija odes da platis grejanje blagajnica ukljicila grejalicu na struju jer naravno nema grejanja.

  Odgovori
 • Krusevac 

  Gospodin Azdeljkovic bi po mom misljenju trebao u zatvor ici jer je ostavka nikakva kazna s'obzirom da je ostavio 5000 stanova na milost i nemilost a znao je jos prosle godine kakvi su kotlovi i nista nije preduzeo..Gde se on pojavi tu sve propada

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 3

Povezano

Sve vesti