Šta im vredi "skudeto" ako su se zadužili 200.000.000€?

7

"Znate, da sam ja napravio dug od 200 miliona evra u bankama samo da bih potpisao jednog igrača, da li bi te pobede...

 • To Je To 

  To se samo u srbiji ne gleda

  Odgovori
 • Shoune 

  E sad gledajte ovo.. Tamo privatna lica ulazu svoj novac u klubove kao i u vecini klubova u svetu.. A kod nas drzava, pazite, drzava pumpa pare u nasa dva najjveca kluba, preko sponzora. Zarad cega? Da bi kao usli u ligu sampiona da bi bili zadnji u grupi, i to bio decenijski uspeh..? Da bi ti isti klubovi uvek kukali kako su UVEK u nekim dugovima, naravno nasledjenim od prethodnih uprava, bilo u kosarci, fudbalu..

  Odgovori
 • nemam pojma 

  AUrelio De LAUrentis! Nije De Lorentis inače bi se engleski čitalo i ime Orilio. Pozdrav.

  Odgovori
 • Zileee 

  Nisu Anjelijevi bogati tek tako, bogatas svaki euro vaga 5 puta vise nego siromah, kao klinac radio ocu u trafici, baksis ostavljala sirotinja a od bogatih si mogao samo uvrede da dobijes. Vagali su oni oko Ronalda i imaju svoju racunicu, fudbal odavno nije sport vec biznis, Ronaldo ce im se otplatiti sigurno, a da je besmisleno i 20.000.000 dati za bilo kog sportistu kojeg kupujes kao tele na stocnoj pijaci pored toliko gladnih ljudi u svetu se slazem, ali svet je takav, izmaklo se svakoj kontroli.

  Odgovori
 • Mr.Nesh 

  Zadužili se i otplatili dug za 3 mjeseca. Nisu ni oni ludi. Znaju dobro matematiku u Juventusu.

  Odgovori
 • Bjankonero 

  Mislim da je stvar u dobroj organizaciji. Porodici Anjeli se jednostavno može i nije istina to što De Laurentis govori u svojoj nekoj zavidnosti prema Juventusu. Juve ima najbolju organizaciju u Italiji, infrastrukturu i ekipu za velike stvari što će se tek pokazati. Ne bi sigurno Napoli, Milan, Inter, Roma gledali u leđa Juventusu već 8 godina da to zaista nije tako. To što su se zadužili, otplatiće kroz karte, prodaju dresova i TV prava od kojih Juve može dvostruko više da profitira. Nisu bili ludi u Juventusu kad su odlučili da angažuju Ronalda znajući koliki je njegov marketinški potencijal. Stoga, ljubomorne duše....... !!!!!! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS 💪💪💪

  Odgovori
 • Bolest zavist 

  Da taj isti ugovor od 200 milki se isplatio posle nedelju dana samo od marketinga i prodaje dresova...

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti