Rusi se pribojavaju vojnog napada SAD na Venecuelu

11

Sjedinjene Američke Države planiraju vojnu intervenciju u Venecueli, tvrdi sekretar ruskog Saveta bezbednosti...

 • Paranoid 

  Amerika je najveća okult sila, nju su osnovali najmoćniji predstavnici najvećih okult društava Masona, RozenKrojcera, Iluminata .... ona ima zadatak Novus Ordo Securum, kao sto stoji na dolaru novčanici Novi Svetski Poredak ili kao sto rece Dzordz Buš mladji na onom govoru, Naši očevi osnivači , delovali su u ime drevne ideje čija je sudbina da se ostvari - dodajmo milom ili silom.I tako dok Amerika ( nova Atlantida) maršira napred svuda po svetu dali ona siri demokratiju ili samo ostvaruje drevni plan koji su joj namenili očevi osnivači .😑

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Ako ne uspeju uličnim nasiljem da sruše nezavisnu državu Venecuelu, verujem da će izvršiti agresiju na tu zemlju da bi je učinili zavisnom. Prvo su napravili krizu a posle hoće da raspravljaju o tome, kao ono „ajde da razgovaramo da bude po mome, da isteramo svoje“. Još je presidente Chavez pred smrt odredio Madura kao njegovog naslednika, što znači da nije imao bolju opciju a verujem da je nema ni Venecuela. Rusia, ayuda a las naciones libres!

  Odgovori
 • DVOLICAN 

  Kada ce doci u Srbiju i CG da nas oslobode od ovih diktatora..I kod nas su izbori neregularni i vlada represija.

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Oni su nas još odavno oslobodili, zato nam je ovako.

 • Samo Kažem 

  Ali ovi ih slušaju i sprovode sve sto ovi hoce tako da nema potrebe za tim 😑

 • Gibraltar 

  Da nije amerike ko zna sta bi sve diktatorići radili sa narodima po svojim zemljama ovako tu je USA da pomogne narodima da se oslobode diktatora koji bi to narod mogao da izadje na kraj sa diktatorom bez usa pomoći nijedan , mada usa i podrzava diktatore ali sve dok sluze i slusaju cim umisle da mogu sami da odlucuju i odbiju poslusnost onda usa odmah sklanja jer ne smes da zaboravis nikada ko te je doveo na vlast i cije si mleko podojio a usa uvek po banana zemljama postavlja vlast tesko ce negde na planeti mozda Rusija Kina ili druga neka atom sila neko doci na vlast bez njihovog ne mesanja.

  Odgovori
 • MAO CEDUNG 

  Ja mislim ovako ameriko pregazi diktatora i pokaži rusinima koje gazda na planeti zemlji , realno rusini jedino sto znaju je da izdaju saopstenja i osudjuju ali amerika radi i sprovodi u praksi sve sto naumi i nema nikog da joj se suprostavi direktno po tome se vidi kakva je to Bibliski nezaustavljiva sila .

  Odgovori
 • drz 

  vidim usa je bas uradila sve sto je naumila u siriji... nisu smeli nista od rusije druze

 • MAO CEDUND 

  @Losmi....sta je u Visegradskoj 95, nisam nikada bio u BG pa ne znam ....

 • Jojita La Desfibradora 

  Tačno je da je to po Bibliji nezaustavljiva sila, zove se aždaja i na kraju će biti uništena na najgori mogući način. Que Dios viva!

 • Losmi 

  Ako se ti divis tome, preporucujem ti ustanovu u Visegradskoj 26.

Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti