Novi Beograd definitivno dobija Umetnički kampus

6

Kampus umetničkih fakulteta Beogradskog univerziteta definitivno će biti izgrađen na Novom Beogradu, u blizini...

 • Mix 

  Promena vlasništva na Novom Beogradu?! Zašto se taj kampus ne gradi u bloku gde je FDU?

  Odgovori
 • Mesečeva kći 

  Džaba vam sve ovo kada mladi beže odavde masovno. Možete da gradite objekte do sutra, nece imati ko da udje u njih osim kolonizovanih studenata. Za umetnost je neophodna sloboda,a ovde je nametnuto jednoumlje kao doktrina i tu se svaka priča o umetnosti završava. Želja većine studenta je da upiše master u inostranstvu i da tamo ostane.

  Odgovori
 • tole 

  cicika botika... pa možda zato jer ovu gržavu su im gradoli predci i u njoj plaćaju poreze i dažbine pa je normalno i da studiraju ovde a ne u danskoj.. a ko može to je ok. Svašta, ko si ti da postavljaš takva pitanja .. da možda ti ne školuješ iste te studente i te fore.. ne ovde će da idu za sendvič da obilaze selendre po srbistanu i pljeskaju da ne kađem kome i kakvima

 • Cicika 

  Kad vec beze zbog slobode,zasto i ne studiraju tamo od pocetka,tako ne bi morali da beze.Ovde je studiranje malo jeftinije nego u inostranstvu.Kulturo eve me.

 • Divna 

  A da se neko seti da izgradi prihvatiliste za beskucnike?

  Odgovori
 • komšinica 

  Kada ce neko da pokrene pricu o zapocetom, a nikad izgradjenom Implantoloskom Centru Stomatoloskog Fakulteta, cija izgradnja zapoceta samo kao paravan za podzemnu garazu od 4000 kvadrata a za potrebe profesora i asistenata? Gradiliste je ruglo Nebojsine ulice, stoji napusteno godinu dana, a samo je jos jedan u nizu propalih projekata koji su dodeljeni na izgradnju firmi 'Ratko Mitrovic'. Radi izgradnje monstruozno i neprimereno velike garaze posecen je park sa tridesetak pedesetogodisnjih stabala.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti