"Propaganda Zapada presudila u bombardovanju SRJ"

7

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova rekla je da je zapadna propaganda bila presudna u...

 • Лазар КГ 

  Страним и руским слушаоцима и медијима је намењено ово, тако да није опште познато и без сврхе. Ето зашто нам лоше иде као и деведесетих, та упорна немогућност да схватимо да не види свако на свету ствари исто као ми. Наши медији и политичари ове чињенице нису довољно често понављали и практично су препустили да до дана данашњег у западним медијима, а посебно међу обичним странцима, траје наратива створена деведесетих о нама. Потпуно потцењујете колико мутну слику о догађајима деведесетих има један странац. Рецимо мешају им се сви ратови у један па многи мисле да смо вршили "геноцид над Муслиманима" тако што су они били некаква мањина као Јевреји раштркани по градовима Србије, а наша војска их ко Немци Јевреје скупљала по списковима у камионе. Даље, многи мисле да је Вуковар у Босни и да је све то непрекинут рат од 1991 до 1999 који је кулминирао бомбардовањем Србије због Сребренице. Тако да када каже овaко нешто из ма каквих разлога, у нашу је корист и не треба пљувати.

  Odgovori
 • fićko 

  ...i slabost rusije u zaštiti pravoslavaca širom sveta...po ko zna koji put ...sindrom izdaja...

  Odgovori
 • Srbenda 

  Pa i vi se služite istim metodama kao i Zapad,zloupotrebljavate medije u propagandne svrhe,manipulišete zarad vaših interesa,oteli ste silom Krim...

  Odgovori
 • BG❤️ 

  Amerika laže

  Odgovori
 • NK 

  E Zaharova, svaka ti se dala! :-)

  Odgovori
 • Svašta 

  Marija jel!😜

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Jedino obični i zaluđeni zapadni narodi mogu da poveruju u njihove laži što im plasiraju. Kao što će danas mnogi poverovati da Maduro ugnjetava svoj narod u Venecueli i da je diktator. Ali mi koji smo preživeli, znamo šta je u pitanju. Todo ya es conocido.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti