Voleo bih da kažem: "Uradio sam sve!" (FOTO)

photo 6

Danas nas je napustio jedan od najupečatljivijih izvođača današnjice - Kit Flint. Saznajte šta je rekao o muzici i...

 • harmonija 

  Samo je klasicna muzika prava muzika. Simfonija kosmosa i spiritualnosti. Ovo sto Prodigy svira je agresivna buka, koja izaziva razdrazljivost i bes.

  Odgovori
 • Zileee 

  iledan svaka cast na komentaru, mrzim ove snobove, samo klasicna muzika bla bla verovatno od klasicne muzike zna samo odu radosti i onu brzu od mocarta sto je cuo u komedijama. Ni ja nisam fan Prodigija, znam ove poznatije pesme al kapa dole za sve sto su uradili, techno, rock, folk, black metal itd sve je umetnost na svoj nacin i neko ce se pronaci u tome i svako ko uspe da pokrene svojom muzikom osobu koja ga ne poznaje uradio je nesto vredno u svom zivotu.

 • Iledan 

  Tehnicki sve sto ima harmoniju i ritam(aritam) je muzika. Moze se tebi svidjati ili ne, ali to je neka definicija, Inace ti si jedan od onih koji bi verovatno mesecevu sonatu na elektricnoj gitari ocenio kao sunt, dok je recimo "Schism" u izvodjenju simfoniskog orkestra remek delo, ili si dosao samo da smaras ljude? Nisam slusao Prodidzi, ne nalazim se tu, ali steta, postovanje za coveka je tu, pa sada ko ga je voleo tuguje sto a vise nece slusati uzivo, ali ima idalje da se priseca ko ne nek proba, da ga bar sada zavoli, a kome se ne svidja ni nakon toga, nek barem postuje coveka za njegovo zivotno delo. Rest in Peace!

 • Maj nejm 

  R.I.P.

  Odgovori
 • Тото Котуњо 

  Remzi juče dao gol... Neverovatno

  Odgovori
 • Djo 

  da kad god on da neko ode od vidjenijih faca.. imas sve i roknes se....

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti