Izručenja Amerima radikali izvode pred Ustavni sud

14

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je stranka danas podnela Ustavnom sudu...

 • svinja 

  Jedini koji su javno pruzili podrsku i solidarnost narodu Venecuele. Jedini koji su javno izneli stav da u Srebrenici ne postoji genocid. Jedini koji su se pobunili protiv ove nove izdaje. Sami izvucite pouke. Seselj je kapacitet kakvog Srbija nije imala odavno i nece opet imati.

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  I treba svakoga dana da saznamo neku novu informaciju, uvek da budemo uveče pametniji nego što smo bili ujutro. Pozdrav i tebi :-)

 • Korto 

  Jojita Jeste u prvom zalivskom - verovatno se može izguglati negde. Ne stajem ni na čiju stranu, niti kritikujem samo konstatujem kako je bilo jer mi je istina iznad svega! Tebi pozdrav i drži se svojih stavova jer mislim da su ispravni?

 • Jojita La Desfibradora 

  Ne znam za to, možda je to bilo u Prvom zalivskom ratu i sigurno da ima razloga za to, ali 2003 godine znam da su podržavali Irak a Šešelj je onda bio u Hagu i pružao je podršku Huseinu.

 • Korto 

  Jojita Prvi put da se ne slažem sa tobom. 🙂 Verovatno si mladja osoba i ne sećaš se da je Šešelj nudio amerima dobrovoljce kada su napali Irak!?

 • Jojita La Desfibradora 

  Isto tako, javno su pružili podršku Iraku, Siriji, Libiji i ostalim zemljama koje su se tada borile za slobodu, dok su drugi prali ruke i pravili se da se ništa ne dešava u svetu. Samo da se ne zaboravi :-)

 • Kako canak i ovaj lice 

  I telesno i duhovno, puni mrznje...

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Telesno, manje ili više, svi ljudi liče. Ali duhovno, intelektualno, karakterno.... njih dvoje su nebo i zemlja. Jedan od njih mrzi na zlo a drugi mrzi na dobro, to je velika razlika.

 • Toto Kotunjo 

  Tatko je napravio "sina" , sada sin pravi "tatka" ,negde je zapelo, ili vreme ili nedostatak materijala ?

  Odgovori
 • KiM 

  Svakoga normalnog bi brinula ovakva usluznost vlasti,zemlji krivoj za pomor naroda Srbije?Vucic kao ortodoksni globalista,sve srpske interese i gradjane,stavlja u drugi plan,a sve zapadno i americko u prvi plan.Tako da su gradjani Srbije(Srbi)na "tanjiru"kome god hocete!A amerima najpre.Vucic je zastitio svakog amerikanca,a izlozio gradjane Srbije,totalnoj pravnoj nesigurnosti?Ovaj i mnogi drugi zakoni,jasno govore da vucic interese stranke i svoje licne,stavlja iznad drzave i naroda.Ali to rade svi od 5 oktobra.To je sto je strasno.Zato smo u ovom haosu 20g.!NEMAMO SRPSKU DRZAVNICKU VLAST I ELITU,VEC STRANE JANICARE I NA VLASTI I U OPOZICIJI I U AKADEMIJI NAUKA!TOGA SRPSKI NAROD MORA DA JE SVESTAN,NEMA ZAVARAVANJA.ISTINA I SAMO ISTINA PRE SVEGA.ZATO PODRZAVAM SESELJEV PREDLOG.

  Odgovori
 • Kakav kralj.. 

  Seselja treba iskoristiti, njegovo znanje je neprocenjivo! Covek je sam razbucao jedan svetski sud, alo bre! Nisam radikal, niti demokrata a jos manje sam za sns... Nego kad bi ova nasa politicka scena zajednickim snagama delovala, bolje bi prolazili na planu spoljne politike, a to bi se odrazilo pozitivno i na unutrasnju...

  Odgovori
 • Todor 

  Seselj je u pravu. Pitam se , dali ce ikada biti moguce, dok svetom vladaju centralne imperijalisticke sile-Amerika i Engleska- da iste odgovaraju za svoje zlocine? Ako bi Srbija,na nekom sudu, dobila tuzbu protiv Nato-a, to bi povuklo nogu za sve zlocine koje su pocinili na kugli zemaljskoj od II svetskog rata pa do danas.Pogledajte kartu sveta, gde god ima rata tu su umesani Nato,Amerika, Engleska....Kakve su sanse nas malih???

 • Kosta 

  Nešto baš i ne vidim da je "kralj",prvo nismo kraljevina,a On nije bio PreCednik,posle bombardovanja i Njega i Slobu otera Hag,i danas nije predsednik,njegova žalba trajaće kraće od AVa,mi gradjani možemo i Za i Protiv,i jedan i drugh su Jalov posao,da li nam treba u pomoć Sizif i njegov posao?

 • Jojita La Desfibradora 

  Slažem se. Mislim da dr Šešelj koristi jako malo svojih intelektualnih kapaciteta. Ako je mogao takav sud da razbuca, sigurno da bi mogao još mnogo štošta da uradi na Balkanu, pozitivno razume se. Viva radicales!

Dodaj komentar Svi komentari 14

Povezano

Sve vesti