Nema opravdanja: Nasilje je neprihvatljivo

14

Mladić pretukao devojku, aktivistkinja inicijative "Ne davimo Beograd" Ksenija Radovanović dobila šamar, samo su...

 • Zivis 

  Nase društvo je mentalno zaostalo. Puno je ovakvih likova koji su navodno ljubomorni i zbog toga neko trb glavom da plati?!? Laza je mala da primi sve pacijente!

  Odgovori
 • ZENA 

  KAKVE VEZE IMA DALI JE ZENA ILI DEVICA ZVOT JE ZIVOT DALE SU MAJKE I KO IMA PRAVA DA IH ZLOSTAVLJA I DA SE NAD NJIMA IZŽIVLJAVA ŽALOSNO A TI ŠTO NAS DELIŠ NA ŽENE I DEVICE VALJDA ZNAŠ DA TE JE ŽENA RODILA PA SE STIDI SRAM TE BILO MI SMO IZVOR ŽIVOTA

  Odgovori
 • Anonimus 

  Nikoga ja ne delim, samo razgraničavam ko je ko. Samo žena I može da rodi dete a devojka nikada ne može da rodi jer je nevina. Jedina devojka koja je rodila je Bogorodica I ni jedna vise. Stoga, neka se moje reči ne izvlače iz konteksta! Nije u redu da se devojkama nazivaju one osobe koje nisu nevine, a isto tako žene koje nisu ušle u brak a izgubile obraz, su nemoralne žene.

 • Bol 

  Ovaj monstrum, sto je onako krvnicki istukao devojku i naneo joj onakve povrede, bolje neka ostane u samici, nego da ga prebacuju u grupnu sobu.

  Odgovori
 • ZENA 

  BRAVO A ANONIMUS NEKA TRAŽI DEVICU ON IZGLEDA NEZNA STA JE ŽENA ILI JE ONO DRUGO A NEŠTO MUDRUJE I PROSIPA PAMET

 • Zivis 

  Anonimusu Laza ti je otvorena i ima mesta i za tebe! Najlakše je reći,"e varala ga trb je istuci"?! U koje doba mi to živimo pa sad da se tako reaguje da biješ žene?! BOLESNICI BRE JEDNI!

 • Anonimus 

  Opet ti. Istukao je curu, partnerku, nevenčanu ženu.......nađi neki drugi naziv. Ako je ona živela ili se "viđala" sa njim u stanu, sigurno da nije ostala devojka(deva).

 • Anonimus 

  Nasilje je neprihvatljivo ali biće ga sve više dokle god se ovaj narod ne urazumi. To što mladići često tuku svoje partnerke znači da su krivi oboje a ne samo jedna strana a on je samo bio jači fizički. I te partnerke ne treba zvati devojkama jer su devojke samo device, nevine osobe.

  Odgovori
 • @ Qq Kako na osnovu čega? Zna se od vajkada da je blud smrtni greh pa ako se muškarac ili žena oskrnave pre braka oni su učinili blud, to je jasno kao dan.

 • Anonimus 

  Nasilnici ne bi trebalo ni da imaju ženu, ni venčanu ni nevenčanu, ali ipak nađu neke koje hoće da dođu jer ni žene puno ne razmišljaju glavnom nego onim dole. Žene i devojke, prvo se dobro raspitajte o poreklu i roditeljima nekog muškarca pre nego što sa njim stupite u bilo kakav kontakt. A ne da odete da živite kod bilo koga i da stupate u bludne veze. Ne interesuje me koja je nevina a koja ne, samo hoću da se zna da se devojkama ne mogu nazivati žene koje nisu nevine makar imale i 15 godina.

 • ZENA 

  MNOGI I NE ZASLUŽUJU DA IM DOĐE NEVINA DEVOJKA JER NASILNICIMA JE SVE JEDNO

 • Qq 

  Brate,a da nisi ti malo opterecen time ko je deva a ko devojka?! Oladi malo,ko si ti da odredjujes ko je gresan a ko nije,i na osnovu cega??

 • Anonimus 

  To što se desilo juče, desiće se i danas i sutra na drugom mestu ali ja ne pričam o tome nego o zameni teza. U Srpskom jeziku ne postoji naziv za mladu i neudatu žensku osobu, već takve osobe svi greškom nazivaju devojkama samo zato što su mlade i nisu udate. Ali to nisu devojke ako nisu device. Dečko može imati devojku jedino ako je ona nevina a ako nije onda mu je ona partnerka.

 • Bol 

  E, to dal' mu je cura, nevencana supruga, devojka ili deva, moze da mu bude velika olaksavajuca okolnost na sudu a i kasnije, ako ga budu osudili pa ode na izdrzavanje kazne. Odrzi ti jedno predavanje u KPZ Sremska Mitrovica i ponovi sve ovo sto si napisao pa ces cuti a mozda i osetiti "lepu" repliku.

Dodaj komentar Svi komentari 14

Povezano

Sve vesti