Ko je napadač: Od "malog kovrdžavog" do teroriste

photo 3

Australijanac Brenton Tarant (28), počinilac terorističkog napada na dve džamije u Novom Zelandu u kojem je ubijeno...

 • Jojita La Desfibradora 

  I teroristi su pre prvog ubistva bili obični ljudi, samo malo ekstremnih stavova. Ali ne postaju svi ekstremisti i teroristi.

  Odgovori
 • HiHi 

  To je tipican opis zapadnog belog čoveka, na prvi pogled tolerantista a ustvari težak rasista i šovinista, a i to dovođenja svih tih radnika je posledica rasističih stavova u biti tog čoveka koji sebe smazra višom rasom, da se radi o nekim divljacima koji će oduševljeno da se asimiluju kao građani desetog reda tih zemalja čim dođu tamo kad zamisli oni se drže svoje kulture i ostaju to što jesu samoo što još imaju njihovo državljanstvo a to smeta najvećem broju starosedelaca koji su oduševljeni i Brejvikom i ovim najnovijim.. Kad se ovakve stvari dešavaju tamo možemo da zamislimo šta će tek biti u zapadnoj Evropi Severnoj Americi gde raznoraznih obojenih sad već ima desetina miliona.

  Odgovori
 • Crnogorac I 

  Nesto mi ovo mnogo smrdi. Lik moze da bude agent za satanizaciju Srba i Pravoslavlja. Ne ostvaruje se plan da Kosovo dobije priznanje, pa se na sve nacine vrsi pritisak na Srbiju da prizna teroristicku i kriminalnu 'drzavu' Kosovo.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 3

Povezano

Sve vesti