Kako izgleda vaš savršen dan?

8

Uživate u omiljenoj hrani, spavate do kad hoćete, ceo dan ste u pidžami...?

 • GoranSD 

  Nema takvog dana...samo frustracije iz dana u dan. Opterecujuce je voditi takav zivot

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Znam brate, nekome Bog da velika iskušenja i duševne patnje u životu ali sigurno da ima razloga i neće trajati večno što je najvažnije. Život nas tako uči strpljenju. Budi strpljiv, moli se i radi nešto konkretno i korisno pa će ti biti lakše.

 • Pegaz 

  Savršen dan počinje ustajanjem u 8h i ritualom u kupatilu i kuhinji gde se sprema omiljeni doručak,kafa sa najbližima.Zatim odlazak u kratku šetnju i nabavku,a potom užina i čitanje novina ili knjige u hladovini na sunčanom danu.Ručak i dremka pola sata,pa sređivanje sudova i kratko spremanje stana.Kasno popodne piće sa nekim prijateljem na splavu pored reke,a onda neka rekrecija pre večere.Uveče gledanje sporta ili filma i tuširanje pre spavanja u 23h.Naravno slatki snovi tokom noći posla vođenja ljubavi sa osobom koju volite...

  Odgovori
 • Anonimus 

  To bi morali biti odnosi sa bračnim partnerom, jer ako se skrnaviš sa osobom sa kojom nisi venčan-a u crkvi, činiš smrtni greh bluda. A ljubav nemoj spominjati, to je božanska reč i ne možeš je koristiti za blud.

 • Srbin 

  dužiš mnogo.. Ustajanje kad se probudis, popijes 2 rakije, doruckujes sta ti se jede, popijes jos 2 pre rucka da niko ne vidi, malo se odmoris i budus sa svojima do kad ti se ne spava od piva..

 • Jojita La Desfibradora 

  Meni je savršen dan kada ustanem rano, doručkujem i popijem kafu sa komšinicom. Posle mi je svejedno šta će biti, samo je važno da nema nekih sekiracija i komplikacija, neka sve ide mirno.

  Odgovori
 • Budalanakv2 

  Omiljeni dan, hmmm evo ovako... Ustanem, noga i donji deo leđa me ne boli, išijas miruje 😂 onda igranje i hranjenje iz ruke mog Đoleta 😍 doručak sa jajima, malo pečene slanine, pola avokada, kiseli krastavac ili paprika. Uz to i čaša supe od kostiju, sa jabukovim sirćetom i biberom. Otuširam se, spremim, izađem van na produženi espresso. Po mogućnosti sedim na suncu, gledam Mondo, ostavljam komentare. Prošetam 7-8km po suncu, vratim se kući, malo odmorim, kad eto već je skoro 18h muž se vraća s posla. Spremam večeru, jedemo i zajedno prošetamo malo, odigramo čoveče ne ljuti se i tu je već 22h i spremamo se za spavanje. 😁 To bi trenutno bilo to 😁 jedva čekam leto da idem na plivanje i da se išijas skroz smiri 😁

  Odgovori
 • Zippo 

  Da saberemo sve ove procente dobilo bi se bar 200 posto 😂

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti