Apple će ispraviti najveću iPhone boljku

video photo 6

Sve, sve, ali ta iPhone baterija - ali, srediće Apple i to!

 • Aleksandar 

  Imam mobilni od 1998. Do sada sam primenio desetine telefona, svih operativnih sistema. Trenutno imam iphone, kojim sam najzadovoljniji posle Nokia 6110 (za mladje, taj telefon je star tačno 20 godina, i još uvek radi, kad ga povremeno uključim). Dakle, da se vratim na večitu temu CBM 64 vs. Sinclair zx48... ops, hoću reci - Android vs. iPhone. Svako ima svoje korisnike... moje iskustvo je da je Android ipak za mladje, a iPhone za ozbiljnije, koji od telefona traže više... bez uvrede.

  Odgovori
 • Ivan 

  Vidite ovako tvrdokorni sam fan bio Android uredjaja,na zalost crkao mi je Galaxy S7 u nezgodnom trenutku i povoljno mi je izleteo 6s. Od jula do danas mi nije zastucao,restartovao sam ga samo kad je bilo nadogradnji. Sta ce meni ta silna kastomizacija...nije mi jasno? Treba vam valjda uredjaj koji ce dobro raditi? I zavrsavati posao..da..mana je baterija koja je u ovlascenim servisima 5500 dinara sa 3 meseca garancije i da preskupa je. Ovaj telefon je izasao 2015 i radi kao sat,to je sve sto meni treba i zadovoljan sam za sada.

  Odgovori
 • Branko Borota 

  Džaba sve kada nema nikakvu kustomizaciju . Gledaš jedno te isto 10 godina,jedino što možeš da menjaš je pozadina.

  Odgovori
 • Igor 

  Tesko, najveca boljka su im nabedjeni fensi korisnici.

  Odgovori
 • Srđan 

  ..., ako do tada ne propadnu. Pre svega, zbog svoje tvrdoglavosti da ne slušaju tržište, a tehnologija u uređajima zastarela.

  Odgovori
 • Op 

  Upravo tako. Njima konkurencija ni ne treba sami ce sebe sahraniti.

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.