Rusija o presudi Karadžiću: Antisrpski sud!

video photo 13

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ocenilo je danas da je suđenje bivšem lideru bosanskih Srba Radovanu Karadžiću,...

 • raz, dva tri... 

  RASCVETALI JaBLOKI I GRUŠI, PAPILJILI TUMANI NAD REKOJ, vihođila na bereg Kaćuša, NA VISOKIJ BEREG, NA KRUTOJ... Vihodjila pesnju zavadjila, pra sćepnovo sizovo orla, pra tovo katorovo ljubila, pra tovo čji pisma beregla...

  Odgovori
 • nastavak 

  OJ TI PESNJA, PESENJKA DJEVIČJA, TI LJETI za jasnim solncem v sljed, i bajcu na daljnem pograničje at KAĆUŠI peredaj privet.

 • Djo 

  Zivo me zanima da li je tacna prica koju su mediji ondasnje srj preneli...da je athisari uz prisustvo ruskog izaslanika...rukom pokazao da ce beograd biti poravnat kao sto za kojim sede ukoliko sloba ne pristane na uslove...tu je kraj svake price sa rujama...a povotovu zapadom...ne nije to bio blef....ta odmetnuta banda pod sapom familije bi to i uradila...zato amerima kompletno svima zelim svako zlo ovoga sveta da ih snadje...jer krivi su sto dopustaju banditima da u njihovo ime vrse zlocine...a verujem da ce ti izvrsitelji zlocina uskoro biti vest u medijima...na kakav su uzasan nacin skoncali...ako ne oni onda njihovi potomci....istorija je prepuna takvih stori...

  Odgovori
 • Koko 

  Eee da je srece pa da nam je Radovan predsednik, Mladic ministar odbrane, onaj Grk covek koji je odbio bombardovanje sef Bia, gde bi nam kraj bio i koliko bi jaki bili. Ljudi koji su se borili za Srbstvo. Covek nam je ostavio republiku Srpsku a pola naseg naroda je u stanju da ga pljuje toliko smo zaglupljeni Amerikom, gej parade, farme, parovi, zadruge, svo to smece nas ubi nas i nasu decu. Za prave Srbe ti si heroj Radovane. Rusi i Grci braca zauvek

  Odgovori
 • Oe 

  Kakve crne srece? Svi su oni bili, osim ovog Grka, "zrtve" rata. Mladic vojnik sve dok nije skrenuo u stranu, posle toga isto kao i ostali. Karadzic ratni profiter, kockar i covek koji je prodavao teritoriju koju isti taj Mladic oslobodi. To su cinjenice i to znaju svi sa tih prostora. Njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima. Vreme je da se te stvari najzad zakljucaju u neki podrum pa da zivimo normalno bez vracanja na ta vremena i naravno bez tih njuski. A nadam se da ce adekvatna kazna stici i regionalne "junake" pa da i oni zive bez tih duhova. Zdravo bili!

 • Neko 

  E stvarno vise I ovi Rusi, tesko nama I sa Rusima I Amerima,I jedni I drugi isti samo razlicite metode imaju a I jedni I drugi gledaju samo sebe I kako da napakoste jedni drugima preko ledja trecih ovaj put nasih. Sad kao sud ovakav, onakav pa to je sud UN sto ste ga formirali onda tj. dali saglasnost za isti. Nemocni ste bili onda a nemocni ste I sad. I sad bi ste nas prodali za dobre pare jer nas samo deklarativno branite, a mi se lozimo kao budale. Da ste 1999 bilo sta uradili za nas bar psiholoski oni ludaci Ameri se ne bi usudili onako krvnicki da nas tuku. Zato o****te I jedni I drugi.

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Radovane pravi Srbin ti si, mogo si nas izdat ali nisi. Dogod cveta srpsko božur cveće, Karadžića niko izdat neće! Tvoje ime poštujemo brate, Radovane svi se bore za te!

  Odgovori
 • đumbir 

  Šta još znaš osim klepanja hvalospjeva? Jel znaš da ispečeš jaje na oko?

 • svinja 

  Hvala bacuske, nazalost i mi to znamo ali nikog nije briga, u milosti i nemilosti smo jacih i vecih, oni kroje i sudbinu i istoriju

  Odgovori
 • Drago 

  Dobro je poznata stvar da je sud u Hagu ne pristrasan i da je osudjivao samo Srbe. Oni nek sude našim herojima a Bog će suditi njima.

  Odgovori
 • Stevan 

  Radovane Srpski sine !!!

  Odgovori
 • Neša 

  Sad se nešto setih kako su nam braća Rusi pomogli kada nas je NATO bombardovao...odvališe nam ramena od tapšanja i verbalne podrške. Doduše dolazio je i neki kozački pevački hor da nam peva serenade uz balalajke..

  Odgovori
 • ... 

  @ A jesu igrali i kazačok?

Dodaj komentar Svi komentari 13

Povezano

Sve vesti