Ubistvo novinarke BBC-a: Oglasio se "ozloglašeni" Srbin

11

Brutalno ubistvo novinarke BBC-a i dalje se istražuje, dok njen ubica ni dvadeset godina kasnije nije pronađen. Džil...

 • KiM 

  Necu da citam budalastine SiSa i Mi6.Nju su ubili ti specijalci jer je otkrivala kriminal u vrhu vlasti.A curuvija je ubijen skoro u dlaku isto.To da smo je mi mrzeli,pa koliko lazljivih novinara zapada i amerike,su zla naneli Srbima pa nisu ubijeni?Nego imperija zla,za svoje zlocine krivi Srbe i Ruse?A koga drugo?Zato necu da se vise bavim ovom budalastinom.

  Odgovori
 • Back in Black 

  1400 osumljicenih?Znaci desilo se ubistvo celo selo je osumljiceno.Ej 1400 osumljicenih sta sve covek ne procita.Kako nije 1389?Ono aj da ga izravnjamo na 1400.

  Odgovori
 • Milos 

  Skotland jard se klinči kako je najbolja policija na svetu, a za ubistvo ima 1400 osumnjičenih?? Evo i ja imam za bilo koje ubistvo 7 milijardi osumnjičenih, neko od njih je sigurno ubica!

  Odgovori
 • Дрина 

  па класични циркузанти

 • Mozda je naš čovek odradio taj posao ali opet ništa ne verujem englezima, ko sa njima i amerima šuruje biva prevaren. Pametnom dosta. Sad da pitam te iste engleze da li bombardovanje bilo opravdano morali bi reći da jeste zbog amera. Zna se ko kolo vodi.

  Odgovori
 • Ivan 

  Sigurno su i Englezi objavili vijest o godišnjici 17 ubijenih srpskih novinara.

  Odgovori
 • Mitar 

  Ne kontam. Kome je ovo bitno.

  Odgovori
 • Јода Силни 

  Јел би сад требало да заплачем?

  Odgovori
 • Niko 

  Jeste,"za sve su srbi krivi"

  Odgovori
 • istina 

  Globalistima antihristima i njihovim slugama ,ovde niko normalan ništa neveruje.Zahvaljujem vašem portalu koji nam je otvrio prostor da radimo na tome.Mi smo naš rat dobili,ostaje još da sačekamo našega Cara.

  Odgovori
 • Samo kažem 

  Tuzno je ubiti bilo koga, a razlog nije ni bitan iskreno. Ovo izveštavanje samo pokazuje kako makar Britanci razmišljaju iako nisu ni ostali daleko od toga. Ta sterilnost pri pominjanju gadjanja RTS kao da su pacovi pobijeni, a ne ljudi. Neverovatno prosto. U njihovim ocima greske nisu činjene i ubistvo ove novinarke je monstruozno i to im je jedino bitno. Novinarka jeste bila čovek od zadatka i zarad interesa NATO je objavljivala lažne vesti neprestano poput ove o 600 hiljada koji beže. Imala je još mnogo takvih uradaka tako da se lako može desiti da jeste neko sa ovih prostora učestvovao u likvidaciji ipak me veoma cudi da na kraju nisu uspeli ništa da dokažu jer stvarno ne verujem da nam je služba u to vreme bila tako moćna van granica države. Likvidacija od nekog nevezanog za Srbiju mi više zvuci logično iako je teško uvideti motiv. Uglavnom smrt ove novinarke se idalje koristi u propagandne svrhe jer i tekst dolazi u osvit novih opravdavanja bombardovanja.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti