Američki turista pretučen u Herceg Novom

9

Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog, pišu...

 • ХН 

  Не лупетајте кад нисте упућени..У питању је приватно власништво тачније тераса.Има капије једна води ка шкверу, а друга ка тргу..За све вас који не знате у САД за повреду приватног власништва можете платити главом, а да за то нико не одговара. Не треба одмах тући људе али ни они нису баш били цвећке, а налећели су на кућу гдје су фамилијарни односи врло лоши тако да су још добро и прошли...

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Familijarni odnosi loši!? Ovi turisti iz SAD im nisu familija, koliko mogu da zaključim iz teksta, a piše da su od ranije poznati policiji, šta god to značilo! Ima li neko tamo, ko nije poznat policiji od ranije i koji je prekršaj napravio dečko iz Rume, koji je iz čista mira završio u tromesečnoj komi, jer ga je neki, opet neki od ranije poznat policiji tamo poslao?

 • Pandoraaaa 

  This is Montenegro You'r crazy son of t'bich .This is my fuck'ng land Ok?!

  Odgovori
 • Djuros 

  Valjda se pise Selma Hajek 😊 A i Ja sam ti druze slicno prosao. Vilicu mi poklopise samo sto rekoh da su devojke sa mnom. Doduse s ledja, junacki!

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Ovde su prisutni debili, koji opravdavaju nasilje, a to se može videti po minusima na komentaru o momku iz Rume, kojeg je divljak iznenada nokautirao i poslao u tromesečnu komu! Sad pola godine pokušava da hoda i govori! Šta bi rekli ti divljaci da se njima to desi?

 • Serbia forever 

  Tako isto onog momka iz Rume poslaše u komu od tri meseca iz čista mira, a narednih 6 meseci uči da hoda i da govori!? Primitivno divlje pleme je na delu!

 • Mixer 

  Zamisli,americki drzavljanin a zove se Jurij.Pa,to je rusko ime.

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Pokažeš divljaku Gugl maps!? A onda ti divljaci batinama sa palicom, objašnjavaju da je ta staza uzurpirala i da samo oni mogu tuda da šetaju!? Lepo sam rekao da na ulasku u CG, treba da stoji tabla 'privatan posed, ulazite na sopstvenu odgovornost'!

  Odgovori
 • порески обвезник 

  То је део туристичке понуде Црне Горе. Такав однос према туристима је постао традиција а бренд "Црна Горс" чини препознатљивим на глобалном туристичком тржишту.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 9

Povezano

Sve vesti