Ako ne dođete na skrining pregled - "penali"

12

Skupština Srbije utvrdila je dnevni red, a ministar zdravlja Zlatibor Lončar obrazlaže set zakona iz oblasti...

 • drugim recima 

  Znaci, NATOvca bi Loncar lecio bez problema, a gradjane Srbije koji ne dodju na skrining ne?

  Odgovori
 • nije nego... 

  Odem na " besplatne preglede " za žene na VMA a tamo mi hirurg kaže: " Najbolje bi bilo da odete u " Euromedik" na ultrazvuk, oni imaju bolji aparat..." Ostanem bez teksta...još par puta sam pokušavala da to obavim na VMA, ali su me odbili odbili s obrazloženjem da me nema na kompjuteru i sl. Samo mi nije jasno kako njih nije blam zbog takvog ponašanja prema pacijentima. Pa sad ti idi na " besplatne preglede".

  Odgovori
 • Jalapeno 

  Za recept od lekara specijaliste je dovoljno da odes na salter (bez zakazivanja) i sestra donosi recept od lekara. Sto se tice onih koji ne odu na zakazan pregled ili na skrining i treba da snose odgovornost jer zauzimaju mesto nekom kome je to potrebno.

  Odgovori
 • Oki 

  Cao Jojita!

 • Vesna 

  Povadićete nam organe ako ne dođemo na skrining? Ne bi me iznenadilo više ništa! Toliko nam je dobro zdravstvo da nam je EUROMEDIK prepun. I tamo nas kobajagi upućujete na dodatne preglede, a ne znate da je pacijent veoma dobro informisan ...bruka

  Odgovori
 • ±+++++ 

  Ако закасните на смрт бићете кажњени ал ако имате чланску карту можда....у ствари опет ћете .....

  Odgovori
 • Лепо би било када би доктор специјалиста могао да изда рецепт, да се не мрцвари народ јурећи изабраног доктора да напише обичан папир.Замисли мораш да закажеш код свог доктора да ти потврди оно што је специјалиста могао да ти уради.

  Odgovori
 • Djordje 

  A da se odobri onda ko hoce da placa zdravstveno a ko nece pare ba racun da radi sa njima sta hoce.

  Odgovori
 • има ли ко искључи апарате 

  мене дте напеналили довољно,чекам по пет шест месеци на преглед код специјалисте за обичан преглед,ови се очигледно спрдсју са народом,све им се свело на естрадну политику

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  Ne volim te njihove ucene. Oni bi morali da leče ljude u svakom slučaju bez obzira na sve, dužni su da plaćaju lečenje svakom ko ima zdravstveno osiguranje! A preventivni pregledi bi trebali da budu dobrovoljni a ne obavezni.

  Odgovori
 • Jojita La Desfibradora 

  To i ja isto kažem. Treba zdrave osobe da ostave prostor i termin za lečenje bolesnih, a ne svi redom da se pregledaju i tako prave gužve! Onda oni bolesni ne mogu da stignu na red od ovih što se preventivno pregledaju.

 • Jaoooj 

  Preventivni.... Idem kad sam bolesna a bolje da ni tad ne idem, jel uvek ista prica dodji od 1-5-og da vam zakazem jel sad nema termina za rengen, za specijalistu itd magnet se zakazuje za 6 meseci unapred ....jako smo napredni.....a od plate na odrezku " doprinosi za socijalno na racun poslodavca" pa onda isto to samo malo drugacije " doprinosi za socijalno na teret radnika" a meni ostaje samo da cekam 6 meseci za magnet il da platim 24.000 opet o svom trosku....

Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti