VK Partizan opstao na Jadranu!

13

Crno-beli su slavili u utakmici sezone i zadržali "prvoligaški" status u Regionalnoj vaterpolo ligi.

 • Zoki 

  Koliko ih pogadja pobeda partizana da vriste od muke i ostavljaju po pet komentara!Njihov vk sns cz i pored finansijskih spriceva,na svim poljima ne moze ni blizu biti evropskom gigantu.Truuude se da uniste izvor njihove patnje a to je vkPARTIZAN,NAJTROFEJNIJI KLUB NA SVETU U OVOM SPORTU,KAO REAL U FUDBALU!Nece uspeti sto i pokazuju nervozom arlaukajuci na partizanovim vestima!😂

  Odgovori
 • vk napredni partizan brže, bolje, jače 

  Partizan više nema kud: Samo Vučić može da nas spase! Sreda 20 mart 2019 Crno-belima ostao predsednik države kao poslednja adresa na koju će zakucati Tone vaterpolo klub Partizan! Voda je prešla grlo, došla je do nosa. Sedmostruki šampion Evrope, iz kojeg je poniklo toliko zlatnih reprezentativaca da im se ne zna ni broja, na ivici je gašenja i kao poslednji vapaj, poziva u pomoć – predsednika države. Direktorka Partizana Tatjana Rakas priznala je da je klub kucao na sva vrata i da su sva ostala zatvorena i da je ostao još samo Aleksandar Vučić, koji bi mogao da spase crno-bele od potpunog potonuća. „Da ne okolišam i da se ne lažemo, mislim da je jedini spas za Partizan da se priča sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem. Deluje da sve ostalo, nažalost, nije rešenje. Stvari tako izgledaju da je verovatno samo predsednik kadar da donese odluku i da preseče ovu Partizanovu agoniju. Sistemskog rešenja nema ni na vidiku, a nisam sigurna da li ćemo kao klub preživeti do kraja sudskog spora sa Opštinom Voždovac”, rekla je Tatjana Rakas za Danas. Dug crno-belih je oko 400.000.000 dinara, a klupski račun je blokiran duže od 1.000 dana. Klub nije platio struju od 2011. godine “Izuzetno mi je teško da kažem da se Partizan gasi. To nije nikakvo spinovanje, to su činjenice. Mi nemamo nikakva sredstva, a nemamo ni sponzore. Sva rešenja smo iscrpili. Opet ćemo pokušati da donacijama nešto prikupimo, ali sve je to kratkoročno, a ne sistemsko rešenje. Struja, voda, grejanje, neisplaćene zarade, sve nas to pritiska”, ističe Rakas.

  Odgovori
 • Charlie 

  Kad ste otimali i prisvojili bazen i lokale pored istog i ubirali prihode od toga, kad ste otimali igrače i gasili ostale klubove da ne bi slučajno imali konkurenciju, kad ste Zvezdi pustili menicu i lobirali da Zvezda kao šampion Evrope te godine igra kvalifikacije za LŠ što je nezabeleženo u istoriji vaterpola, kad ste se bahatli lažnim trofejima na ovakav način osvojenim, kada ste se razbacivali tuđim parama, niste se obazirali na druge i bilo vam je lepo. E sad sve stiže na naplatu i sve će vam se vratiti. ZASLUŽENO!!

  Odgovori
 • Milan 

  Bravo deco, tako se bori protiv nepravde. I ova podrška koju imate nije slučajna!

  Odgovori
 • Исток 

  Честитке!

  Odgovori
 • Charlie 

  Neeeeee kako zastoooo!?Taman sam se spremao da likujemmm,neeeeeeeeeeee!😪😪😪

  Odgovori
 • Charlie 

  Borba za opstanak celog Jsd i strahovita crveno bela dominacija u svim sportovima koja traje i trajaće još dugo hohohohoaaaaaaaaa

  Odgovori
 • Delija 

  otice i vucic pa ce biti raspad

 • OZ 

  Silujete sport Cergari. A ova pohlepa ce vas kostati . Istu ovakvu sudbinu imacete ubrzo . Spremite se bumerang se brzo vrati. VK Partizan je svetinja u sportu to niste smjeli dirati. Ovo cete zapamtiti , a pomogli smo vam da se neugasite dali vam igrace , trenirali ste uz nas. Slabo pamtite to sto smo vas spasili . Sad vas drzi zna se ko al nece dugo. PARTIZAN BEOGRAD ! ! !

 • Cersk 

  Bravo sampioni

  Odgovori
 • Dragan Bgd 

  Neeeeeeeeeee pa kako 😱😱😱😱 prvo licenca pa sad ovo Neeeeeeeeeee 😥😥😥😥😥😥😥 pa kako da spavam veceras NOOOOOOOOOOOOOOO

  Odgovori
 • Kragujevac 

  Bravo deco..

  Odgovori
 • Rakovcanin 

  Bravo momci!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 13

Povezano

Sve vesti