Uhapšen Sanader!

6

Zagrebačka policija privela je bivšeg premijera Hrvatske Ivu Sanadera i on je u zatvoru Remetinec, odakle će biti...

 • Klavir da svira 

  Da da namesteno kako da ne... malo je 6 godina s obzirom da je kupio dva luksuzna stana na petoj aveniji u Njujorku tokom svoje vladavine a sto je proneverio milijarde iz drzavne kase namestio tendere talio se sa Mamicem u fudbalu kroz transfere i ko ti ga zna sta sve jos to je tek posebna prica... Ali kad pogledate opet oni ga bar osudise na nesto, ovde je to nemoguca misija. takvima nema premca oni se pitaju za sve a uskoro ce nama obicnim smrtnicima naplacivati i porez na vazduh kao i taksu za disanje....

  Odgovori
 • KiM 

  Cestitam hrvatima!Kod nas ide u zatvor sirotinja i ko nema stranku iza sebe.Vucicevi glasaci u Skupstini,nam donose dokaze o milijardama ukradenim,od 5 oktobra do 2012g.?A niko od tih lopova nije u zatvoru,vec arlauce po ulici i hoce opet na vlast,da jos pljackaju?Je li to "pravna,demokratska"drzava?Pa kome bre,pricaju te bajke?Je li smo mi deca?Vucic se"bori"protiv kriminala,a on cveta u Srbiji!Zato treba promena vlasti,ali i korumpiranog,nepravednog i pljackaskog sistema.Liberalni pljackaski kapitalizam,mora biti srusen.Tacka.

  Odgovori
 • Milan 

  Bitno je da ste i na ovoj temi nasli da botujete. Ne moze od vas da se dise! Prvo pogledajte u svoje dvoriste ko vam je sve na funkcijama i sta sve rade, pa onda komentarisite ostale. Jednog dana, botovi, pred ogledalo cete stati. Nadam se, da ce vam bar malo obraz pocrveneti!

 • Krle 

  Kod nas bi bio neki savetnik za drpanje, a u javnosti bi prosipao priču o bivšem režimu!

  Odgovori
 • jutka sa naslovne strane 

  eee a kad cemo mi ovo da docekamo...

  Odgovori
 • Bobo 

  nikada

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti