Smart televizori sad kao i YouTube - prikazuju reklame!

7

Google bez najave i obaveštenja korisnika na većinu Android TV uređaja pustio reklame. Korisnici nezadovoljni,...

 • Bojan 

  Za fon, tablet, Android TV : Youtube Vanced app + Micro-G. Za ostale reklame osim YouTube-a: non-root apps Blokada (free) i Adguard (paid). Za rutovane Adaway ili nesto sl. (npr. host file uredjivanje po free adblock listama). Za komp : dodaci za browser tipa Adguard, Adblock Plus ili UBlock Origin i sl. i editovanje hosts files sa free adblock listama.

  Odgovori
 • Sasa 

  Preterano vracaju nas ne u dvedeseti vec u devetnaesti vek.Bruka!

  Odgovori
 • Boki 

  Google (youtube) bas previse insistira na reklamama. Mislim da tolika alavost prema zaradi nije dobra. I onako na magli zaradjuju ekstremno mnogo, ali uskoro ce im se to obiti o glavu. Bas su poceli da preteruju. Uskoro, kada dosade korisnicima, svi Guglovi servisi ostace prazni, cak ce ih korisnici kazniti i sa androidom, koji je jedna busotina bez svrhe. To se jasno vidi, samo mi nije jasno kako neko u Guglu to ne vidi. Mozete blokirati sve reklame, bez dodataka. Pogledajte malo oko "hosts" fajla. Nije vazan sistem, moze i Windows i Linux, moze i Android (Linux), ali uredjaj mora biti roitovan. Ja to koristim pa ima 10-ak godina i ne mogu da vidim reklamu mi za lek.

  Odgovori
 • Ivana 

  Non stop su reklame na you tube,ludim od toga neke su i toliko dugacke da mogu da traju i po 10 minuta...straaasnoooo!

  Odgovori
 • Srki 

  Na telegonu imam reklama više nego ikad, prestaću da koristim youtube. Smart TV mi je gotovo neupotrebljiv, ali sam sada povezao računar na njega, pa uz pomoć blokera nešto i vidim.

  Odgovori
 • Branko Borota 

  instaliraj YouTube vanced

 • Siniša 

  I tome će se doakati. Za kratko vreme će se pojaviti blokeri koji će blokirati te reklame.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti