Ministar ekologije: Ko zloupotrebi pare, leteće perje!

6

Čuvena parola "misli globalno, deluj lokalno" sve više će početi da se zaista primenjuje u oblasti zaštite životne...

 • Dino 

  Prvo neka sklone automobile koji na neki način prodju tehnički pregled a dime ko iz odzaka a ne da zabranjuju uvoz automobila starijih od 10 g.Uvesti obaveznu kontrolu sondom i ništa drugo nama ne treba više,nikakvi eurostandardi.Pogušiše nas produvali motori.

  Odgovori
 • Ivan 

  Otkud ona zna 2040 sta ce trebati? Da ne planiras da jases narod do tada???

  Odgovori
 • Ja,Ja i samo Ja 

  Prvo Vi resite Rome(da ne napisem ono drugo,mada je to prigodniji naziv za njih),koji kopaju ko kontenerima,po djubretu,isto razbacuju okolo,svuda,gde stignu,resite njihova karton- naselja,mokrenje po gradskom prevozu,da ne pisem o nesnosnom smradu,koji ostavljaju za sobom!!!A ne da oni imaju SVA PRAVA,A NIKAKVE OBAVEZE!!! Jer su,Boze moj,nacionalna manjina,zasticena vise nego bilo koja ugrozena vrsta!Pa onda pojacajte nadzor nad decom oko osnovnih i srednjih skola.Njih treba nauciti da kad jedu u toku odmora NE bacakaju otpad po ulici. Pa sledeca stvar: ZABRANITI bacakanje opusaka PO ULICAMA,kao i kroz prozor, terasu po velikim zgradama.Beograd je NAJPRLJAVIJI grad na svetu(jedan od najprljavijih gradova(!). Iako sam tu sam rodjena,tu sam odrasla,skolovala se,tu zivim,tako je,a pisem konkretno i o opstini Nbgd,bl.23,u kome zivim).Na kraju, pojacati KONTROLE nad gradskim komunalnim uslugama,koje placamo,a NISTA NE DOBIJAMO ZA UZVRAT. Kao sto napisah,zivim na Nbgd-u,bl.23,svako malo,na po mesec-dva, imamo "radne akcije",ciscenje bloka, vikendima,ORGANIZUJEMO SE SAMI, sve je besplatno,naravno,na dobrovoljnoj osnovi.Pa za sta placamo onda gradsku cistocu, gradsko zelenilo???Cemu oni sluze,kada vecinu posla uradimo sami???A mi,kao treba da budemo srecni,ako "gospoda" ociste glavnu ulicu ujutru(cuj ociste,otaljigaju to,izmrljave,pa ajd na burek i jogurt u lokalnu pekaru!).Da ne piskaram dalje o prljavstini po rekama,ispod mostova itd.E to g-dine Ministre kad sredite i ako smete i umete da sredite-imate moj glas i postovanje!Do tada,dajte ne blamirajte se pozivanjem tog Svedjanina;covek se verovatno sablaznjava i cudi ovom haosu,nekulturi,bahatosti i prljavstini(bila sam u Svedskoj tacno pre godinu dana,u Geteborgu,konkretno, pa tamo moze sa ulice da se jede,gradske ulice su im cistije i blistavije,nego pod tj.parket u mom stanu).Tako da,toliko o tome . . .

  Odgovori
 • Perica 

  Trebaju nam novi ljudi.. Ja kad cujem Trivan, Ruzic... ne mogu da objasnim zasto, ali jednostavno mi ne ulivaju poverenje i ne daju mi volju da guram napred.. Daj boze da gresim!

  Odgovori
 • S. 

  Vratiti instituciju gorana u osnovne škole- hitno decu vratiti u prirodu, da sade, neguju biljke...i časovi ekologije, obavezno.

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Morate kolektivno svi da letite!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti