Brisel će dozvoliti novo odlaganje Brexita, ali...

5

Lideri EU odobriće britanskoj premijerki Terezi Mej da po drugi put odloži izlazak Velike Britanije iz Unije, ali bi...

 • Maglavi 

  Koga više ovo zanima. Ja vidim naslov i napišem komentar. Gomila bednih piskarala sa OGROMNIM platama, sede u Briselu, blentače, smišljaju gomile kretenskih propisa pod uticajem raznih korporacijskih lobija. A ljudi, obični ljudi, ćute i trpe i rade i žive svoje usmerene živote kao ovčice u toru, zadavljeni gomilama propisa. To je današnja Evropa i to je čovek današnjice.

  Odgovori
 • Sara 

  Lepo je docekala Merkelova, pustila je da sama udje, nije ni izasla pred nju kako prilici

  Odgovori
 • ВладаР 

  Треба их избацити. Каква одлагања у недоглед, какви бакрачи?

  Odgovori
 • Hehe 

  Dala baba banku da udje u kolo, a 50. Da izadje!!! Standardi da, ali ulazak u ovu sektu koja sluzi Americi kao potkusur, potrcko i sluga, to nikako. Jasno je da su ovde gazde Nemci i Francuzi, ovi Britanci bo***ni hvala Bogu odlaze, tako da, ako neka drzava clanica EU. Nesto nece, stavi neki veto, sledi joj od ovih gazda takva ucena, da mora sve da glasa sto oni pozele. Klasicno ropstvo na dobrovoljnoj bazi!!!

  Odgovori
 • HiHi 

  Najverovatniji i logican sled je jos malo ovog zamajavanja i onda novi referendum i stavljanje tzv Brexita pod led jer nije proslo ono sto su ocekivali Anglsaksonci a to je otprilike gradjanski rat u EU za raznim drugim exitima i kako to nije uspelo ipak je bolje ostati u EU nego raditi sa trzistima udaljenim par hiljada km iz tog njihovog anglosaksonskog komonvelta,blize je Nemacka nego Novi Zeland :)

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti