"Nije Odžo najveća Zvezdina snaga"

12

"Spremni smo za Beograd", poruka je iz Podgorice.

 • Novica 

  Repeša je nesvesno priznao da neko drugi završava posao sa sudijama i suđenjem! Očigledno je spremio Vilijamsa, kome usput nije dao ni minuta u ABA ligi,kao iznenađenje da isprovocira grubostima Odža, latin nije od juče! Ukoliko to ne upali stari lisac će reći nije se snašao, inače Gogu talentovanog odžo će na ramenima da nosi i kuca redom bez problema! Duel broj dva je odbrana na Gordiću koga sa strane pomoći moraju da vrebaju na obruču prvo Boriša i Faje ali svakako i Stratos i Davidovac jer su Cirbes i Odžo spori za njega!

  Odgovori
 • Dragan Bgd 

  Odlična ti observacija,rekao sam drugarima orev19 dana,ako tog novog skakača ne u svi mi sekund u Zagrebu u majstorici,dve su stvari,ili je dobit ili ga čuvaju za Zvezdu kao iznenađenje.Zapto sam došao do tog zaključka,prosto je,svaki put kad ih je Zvezda odvalila,kupovali su nove igrače.U jedno sam siguran,igrače prljavo,grubo,gledao sam kako Real Klark ramenom razvaljuje igrače Cedevita,gura ih i mlati laktovima,sudije mu ništa ne sviraju a takvi su i Barović i mali Bitadze,imaju dosta prljavih igrača i Zvezda će morati baš da otkida igrom i da im i bezobrazlukom parira.Naravno pribojava se suđenja,sve jedno mi je ko sudi,svi oni godinama unazad na svakoj utakmici ukradu 5-10 lopti,koji god tim da je preko puta.Pa ove milogorce su sudije doašavale da ne bude preko 20 razlikke.Iskreno se nadam da je i Zvezda na tom planu uradila nešto,samo poruku da se ne igraju,već da sude pošteno,ne trebaju Zvezdi sudije ni u jednom sportu,samo da nas bar ne kradu.

 • Srki, Hvala ti Oče što sam Grobar 

  Svaka cast ovom Odzu. Nema u tom malom klubu mnogo cestitih ljudi ali Odzu svaka cast kakav je igrac postao s obzirom da je kao beba preziveo zika virus.

  Odgovori
 • Zvezda Zauvek! 

  Neprocenjiv je bio onaj trenutak kada Odzo oduvava Sanjicu,klimaca glavom i vraca ga u detinjstvo 😂🤣😂🤣🤣

 • Tudjman bojsi 

  Stagod da je preziveo vratio je sanjicuh i srkijah na fabricka...Black interacial...Ha,ha...

 • ... 

  Pojesce vas Odzo za veceru💪

  Odgovori
 • Ja 

  Ma kakav Odžo, čovek nema pojma, samo sirova snaga.

  Odgovori
 • ... 

  Pitaj Vanjicu kakav je😂

 • boki 

  pa odgledajte meč zvezde i valensije i kako ojo ide na klupu posle dva tri uspješna pika igrača valensije. ne treba imati previše inteligencije da se to odradi par puta dok je on na terenu. budućnost ima igrače sposobne za te akcije u kolu gordiću gogi.

  Odgovori
 • ... 

  Što niste vi to radili limare, Metlaaaaaaaaaaaa.

 • BG❤️ 

  Hahaha kako su nas to ovi onda skenirali ako smatraju da nam je Odžo najbolji igrač? Vidi se da je Repeša ''stručnjak'' baš je dobro analizirao Zvezdu,Hahah Odžo je ok,ali daleko je od najboljeg igrača Zvezde.Tu je među jednakima,ali ako gledamo ko je najbolji,pre svih se ističe Perperoglu,Beron...

  Odgovori
 • Van Helsing 

  Razvalicemo vas!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti