Firma upozorava upravu i policiju u 80. minutu

11

Najvatrenije pristalice "stare dame" dolaze na meč protiv Proletera, ali to možda bude i poslednji put ove sezone na...

 • Mare 

  Vojvodina nema navijace , ti navijaci sa severa su rak rana kluba Kamo srece da ne dolaze na stadion Prazan je zbog njih i vukovicevih dilova

  Odgovori
 • BG❤️ 

  Kradete pesme navijala partizana. "Uprava napolje" je njihova pesma

  Odgovori
 • Jovan Mijuskovic 

  Najgora uprava, vise novca izvukla nego drzavnog ubacila. Potpisuju se frizirani ugovori sa fudbalerima koji nisu ni na klupi za rezervne igrace, sa rodjackim menadzerima iz Ravnog Sela. Sportski direktor letuje u vreme prelaznog roka ipotpisuje sina sadasnje zene. Dize se kredit sa hipotekom na sportski centar. Stadion zele da ruse i izmeste! Bajate, Jevto, Drakula i ostali polupolitici napolje!

  Odgovori
 • Totalni Fudbal 

  Verujem da će se baš jako osetiti odsustvo ovih 15ak "navijača". Nedomacinsko ponasanje uprave je to što se gostujucim navijacima zabranjuje da sa obelezijima dodju na zapad. Gde to u Evropi ima ? Da li je ta represeija slika srpske Atine? Ja znam da je sramota sto domaci klub ima manje navijaca nego neki gostujuci kada dodju. Takodje sramota je sto FSS tera klubove da moraju da organizuju sektore za tri frakcije navijaca jednog kluba. Zasto je klub domacin duzan to da uradi? Zna se koja je tribina namenjena za gostujuce navijace ,smesti ih tamo pa oni ako hoce neka se pobiju. Srbija je postala talac ovih "navijaca".

  Odgovori
 • Liman FCV 

  @Žeza Najveća cifra gostujućih navijača u Beogradu je oko 10500 hiljada slaninara protiv Jagodine u finalu kupa. A što se tiče koliko nas ima, ima nas mnogo više no što se to čini, samo su svi (s pravom) zgađeni svim u i oko kluba...Za razliku od blizanačkih navijača kojima ne smeta nameštanje, samo da im komšija nije ispred njih, nama je muka od takve lige.

 • Žeza 

  Tačno je da Vojvodina ima manje navijača od blizanaca, ali nije baš tako malo. Očigledno oni koji navijaju za Vojvodinu negledaju pink televiziju pa ih zato manje. Međutim ako neko hoće da pogleda finale kupa na marakani protiv partizana videće da je Vojvodina tada dovela u beograd preko 7000 navojača, što je najveći broj gostujućih navijača do sada u beogradu. Znač nije samo Pink televizija kriva nego i dobre igre, što Vojvodina nije imala ove sezone. Pokušajte manje gledati Pink pa će te i vi navijati za VOJVODINU.

 • Novosadista 

  FKV nije Azotara! Bajate odlazi!

 • Sasa 

  Sutra izlazite prvi sigurno

  Odgovori
 • Slaninarka 

  Kako vas nije sramota, posle utakmice sa Partizanom smo izasli odmah, sa zapada. Nemojte da stavljate sebe ispred Vojvodine, jer klub se voli.

  Odgovori
 • Lala 

  Te bot politicke fore ne prolaze. Deca nisu smela u wc, posto su suprotno odredbama policije huligani partizana usli i na juzni deo zapadne tribine! Uprava napolje!

 • Nekitreciklub 

  Bravo, samo jako!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti