IGRA PRESTOLA: Gledaćemo u sledećoj epizodi! (VIDEO)

video photo 5

Pogledajte trejler druge epizode poslednje sezone hit serije!

 • Boris 

  Godinama se priča kako jeste samo 6 epizoda i jeste da se snima dve godine, ali zato će svaka epizoda trajati kao film i onda odgledamo najkraću epizodu od početka serije...

  Odgovori
 • Ogi 

  Iskreno nisam odusevljem prvom epizodom. Sedma sezona mi je stvarno bilo ispod svakog proseka. Prica je bila mlaka samo su tutnuli Dzona i Deni zajedno, a prebrzo su se otarasili sporednih likova mislim na Pescane zmije, Olinu Tajrel, Semovog oca i brata svi su prebrzo umrli i ispalo je da uopste nisu biti. Mogli su to mnogo zanimljivije da urade. Sad mi je sve nekako izvestaceno Dzon i Arja kao da se nisu videli 3 dana a ne godinama, nije mi bilo emotivno kao npr kad su se Dzon i Sansa sreli. Zaista se nadam ce ostale ep biti bolje, jer ono sto me je navuklo na ovo seriju su iznenadne i sokantne situacije koji od 6 sezone skoro da nema.

  Odgovori
 • Dule 

  Sedma sezona ispod proseka!!??? Sedma sezona je bila brutalno dobra!!

 • Neko 

  Da li je moguće da će bitka već početi, ja sam očekavio da neće biti pre 4.epizode, ali bolje ovako, jedva čekam nedelju!!

  Odgovori
 • M@M 

  bitke su u trećoj i petoj epizodi. Barem ako je verovati činjenici da je te epizode režirao isti čovek koji je radio "bitku kopiladi".

Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti